Pure Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 MAM sound storma i głóśniki Creative 5100 5.1 i mam problem bo mi niedziała głósnik centralny nic z niego niesłychać. mam najnowsze sterowniki od nvidi, odtwarzaniu wybrałem 5,1 (dolby digital). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 puść np DVd,, cos z centralem,, poszukaj jakiegoś testu w sterownikach,,, fron nie gra zawsze,,, ;-) chyba o to chodzi :-) nie pytasz się pierwszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:SOOLIGH: Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ewentualnie mozesz wymusic tworzenie kanalu centralnego (zakladka Konf. kolumn/stworz kanal centralny) i wtedy podczas odtwarzania sciezek stereo (siakies MP3 czy cos) bedzie gral central. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...