Skocz do zawartości
Liptonti

cd rom nie działa mandrake go popsuł

Rekomendowane odpowiedzi

no właśnie jak mam go naprawić ??

zaczałem instalować mandraka 9,2 na celku 300 powiedział ze tylko tryb textowy wiec zrezygnowałem i od tej pory cd rom nie działa:( cóż mam uczynić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak to lg

co mam teraz zrobić hmm mądry polak po szkodzie

ale jeśli istnieje możliwość wgrania nowego firmawru (tak to sie pisze?) do wypalarki to może można zrobic ze zwykłym napędem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli to był napęd LG to prawdopodobnie czeka cię wgranie nowego firmware w cd-romie (znajdziesz go na stronie firmowej LG - tylko patrz dokładnie na swój model :!: ).

P.S.

Ja gdy kupiłem mandrake 9.2 w gazetce tam było ostrzeżenie, by sprawdzić na stronie producenta napędów LG zgodność cd-romu z systemem linux

Pozdro

Lopez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz wunat

zauwazylem ze ty strasznie nerwowy jakis jestes. co temat to widze twoje "narzekanie" na wszystko. forum jest po to aby gadac i wszystko wyjasniac a nie "geeez przeciez juz wszytsko wyjasnione ...". bo chlopak nie musi wiedziec wszystkiego a ty najwyrazniej znasz sie na wszystkim i to najlepiej. nie pisze tego aby ciebie urazic ale poprostu zaczyna mnie denerwowac twoje podejscie do formy forum dyskusyjnego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mkay, ale wytlumacz mi o czym tu dyskutowac po poscie Miope w ktorym na tacy zostala podana odpowiedz i odpoowiedzi Liptonti

do Miop

zmień opis na "Jestem Bogiem"

ktora wyraznie sugeruje ze problem juz rozwiazany ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi