Skocz do zawartości
Pioterek

GeForce 2Ti vs. WinFast A170 na MX440

Rekomendowane odpowiedzi

Jak myślicie co lepiej kupić :?:

Win Fasta 2Titanium czy nowszego WinFasta A170. Na której karcie lepsze wyniki w 3Dmarku :?: I która lepiej sie podkręca.

Coś za szybko znikają GeForce3, już ich prawie nie ma, a myślałem że mocno stanieją i wtedy bym coś se kupił (nakiegoś Gf3Ti200). Co wy na to :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Win Fasta 2Titanium czy nowszego WinFasta A170. Na której karcie lepsze wyniki w 3Dmarku :?:  I która lepiej sie podkręca.

Coś za szybko znikają GeForce3, już ich prawie nie ma, a myślałem że mocno stanieją i wtedy bym coś se kupił (nakiegoś Gf3Ti200).  Co wy na to :?:

A ja na to ATi Radeon 7500 :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GF3ti200 kupisz za 589zl!!! Gainwarda!!!. jest w www.sirus.pl . Spokojnie kupisz ponize 600zl! a nawet moze ponizej 550zl jakiejs innej firmy

Ano, we wtorek na testy dostaniemy Gainward'a GeForce3 Ti/450 GS właśnie z Sirius.pl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Win Fasta 2Titanium czy nowszego WinFasta A170. Na której karcie lepsze wyniki w 3Dmarku :?:  I która lepiej sie podkręca.

Coś za szybko znikają GeForce3, już ich prawie nie ma, a myślałem że mocno stanieją i wtedy bym coś se kupił (nakiegoś Gf3Ti200).  Co wy na to :?:

Wlasnie mam na warsztacie MX440 i zamair porownania go do mojego GeForce'a 2 GTS Pro.

Narazie 3dmark na defaultowych ustawieniach - MX 440 ma jakies 25 procent wiecej 3DMarkow ;)

Reszta w najblizszym czasie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GF3ti200 kupisz za 589zl!!! Gainwarda!!!. jest w www.sirus.pl . Spokojnie kupisz ponize 600zl! a nawet moze ponizej 550zl jakiejs innej firmy

Ano, we wtorek na testy dostaniemy Gainward'a GeForce3 Ti/450 GS właśnie z Sirius.pl.

Lisek - zrob te testy jak najszybciej. Potem (jezeli wypadna dobrze) postaw topic z zamowieniami na nia i bierz hurtowo z sirusa. Kupimy powiedzmy za 10pln drozej, zebys mial tez prowizje (oczywiscie zalatw cene hurtowa) - co ty na to ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy w moim przypadku czy opłaca się wymienić kartę na A170 lum GF2Ti,  :?: Mam juz w domu Athlona 1800+ ale jeszcze nie włożony do kompa.  Chyba jednak lepiej będzie kupić GF3ti200 Gainwarda!!!.  Co wy na to :?:  :?:

Jasne że lepiej kupić GF3ti200 Gainwarda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...