Pioterek Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Jak myślicie co lepiej kupić :?: Win Fasta 2Titanium czy nowszego WinFasta A170. Na której karcie lepsze wyniki w 3Dmarku :?: I która lepiej sie podkręca. Coś za szybko znikają GeForce3, już ich prawie nie ma, a myślałem że mocno stanieją i wtedy bym coś se kupił (nakiegoś Gf3Ti200). Co wy na to :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Jak myślicie co lepiej kupić :?: Win Fasta 2Titanium czy nowszego WinFasta A170. Na której karcie lepsze wyniki w 3Dmarku :?: I która lepiej sie podkręca. Coś za szybko znikają GeForce3, już ich prawie nie ma, a myślałem że mocno stanieją i wtedy bym coś se kupił (nakiegoś Gf3Ti200). Co wy na to :?: A ja na to ATi Radeon 7500 :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 A ile za takie coś? I dlaczego to, podaj jakieś argumenty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 A ile za takie coś? I dlaczego to, podaj jakieś argumenty. Hmm, wydajność podobna do GeForce2 Ti, może nieco mniejsza od GeForce4 MX440. Tak czy siak do MX'ów jakoś mnie nie ciągnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 A jeśli chodzi o jakość obrazu, no i wyjście TV to pewnie ATI przduje :?: Czy ta karta jest na DDRach :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Juz na tym forum było porównanie Gf2Ti do Gf4Mx i Radeonów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 GF3ti200 kupisz za 589zl!!! Gainwarda!!!. jest w www.sirus.pl . Spokojnie kupisz ponize 600zl! a nawet moze ponizej 550zl jakiejs innej firmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 GF3ti200 kupisz za 589zl!!! Gainwarda!!!. jest w www.sirus.pl . Spokojnie kupisz ponize 600zl! a nawet moze ponizej 550zl jakiejs innej firmy Ano, we wtorek na testy dostaniemy Gainward'a GeForce3 Ti/450 GS właśnie z Sirius.pl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toadie Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Moj WinFast GF2ti chodzi na 281/500 (stabilnie) i pkt. w 3DMarku:5187 przy winXP i Atchlonie1,7+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Jak myślicie co lepiej kupić :?: Win Fasta 2Titanium czy nowszego WinFasta A170. Na której karcie lepsze wyniki w 3Dmarku :?: I która lepiej sie podkręca. Coś za szybko znikają GeForce3, już ich prawie nie ma, a myślałem że mocno stanieją i wtedy bym coś se kupił (nakiegoś Gf3Ti200). Co wy na to :?: Wlasnie mam na warsztacie MX440 i zamair porownania go do mojego GeForce'a 2 GTS Pro. Narazie 3dmark na defaultowych ustawieniach - MX 440 ma jakies 25 procent wiecej 3DMarkow ;) Reszta w najblizszym czasie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 A czy w moim przypadku czy opłaca się wymienić kartę na A170 lum GF2Ti, :?: Mam juz w domu Athlona 1800+ ale jeszcze nie włożony do kompa. Chyba jednak lepiej będzie kupić GF3ti200 Gainwarda!!!. Co wy na to :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 GF3ti200 kupisz za 589zl!!! Gainwarda!!!. jest w www.sirus.pl . Spokojnie kupisz ponize 600zl! a nawet moze ponizej 550zl jakiejs innej firmy Ano, we wtorek na testy dostaniemy Gainward'a GeForce3 Ti/450 GS właśnie z Sirius.pl. Lisek - zrob te testy jak najszybciej. Potem (jezeli wypadna dobrze) postaw topic z zamowieniami na nia i bierz hurtowo z sirusa. Kupimy powiedzmy za 10pln drozej, zebys mial tez prowizje (oczywiscie zalatw cene hurtowa) - co ty na to ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 A czy w moim przypadku czy opłaca się wymienić kartę na A170 lum GF2Ti, :?: Mam juz w domu Athlona 1800+ ale jeszcze nie włożony do kompa. Chyba jednak lepiej będzie kupić GF3ti200 Gainwarda!!!. Co wy na to :?: :?:Jasne że lepiej kupić GF3ti200 Gainwarda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...