Testus Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu 9800pro. Czytałem, że na WGK są po 900pln A jak z giełdą w Katowicach ? Widział ktoś po ile są takie radki ? A moze jakiś sklep w realu taniej to sprzedaję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 w realu i w tesco i w geant'cie sa po 899zł :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Aeroo --> a wiesz cos wiecej nt tego co tam maja? marka, pamiatki itd? moze to se ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 w realu i w tesco i w geant'cie sa po 899zł :evil:Nawet mnie nie denerwuj :) Dopiero co 9700 za 950 kupiłem a tu taki zonk :D I to w realu :P Ide po sznur... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testus Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ups :))))))))))) To dzisiaj będę miał Radeonka :)))))))) Normalnie szok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ups :))))))))))) To dzisiaj będę miał Radeonka :)))))))) Normalnie szok. 8O Wez i dla mnie :wink: 3 szt poprosze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 jak ktoś kupi niech sie pochwali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 A moze jakiś sklep w realu A mi sie wydaje, ze koledze chodzilo o to ze w REALU znaczy nie przez internet, tylko w Katowicach, na miejscu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Hahaha - nie ma jak dobra plota :D w rzeczywistości: - mediamarkt - 9800 nonpro - 1429 - real czeladź - nie prowadzimy - tesco tychy - nie prowadzimy - geant - brak kontaktu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Hahaha - nie ma jak dobra plota :D w rzeczywistości: - mediamarkt - 9800 nonpro - 1429 - real czeladź - nie prowadzimy - tesco tychy - nie prowadzimy - geant - brak kontaktu :) To zle szukales . W realu zaraz obok stoiska miesnego na nabiale , lezy w lodowce 9800Pro od saphira :lol: :lol: Za 899zl + 4bulki gratis ;) A tak na powaznie to Proline na Ul.Korfantego ma za 899zl modowalne radki 9800SE . A na gieldzie to chyba tylko Devcom ma 9800Pro saphira za 1200zl . Tak wiec ogolnie na gieldzie jest lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 w media markt ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 modowane karty 9800se to nie jest to czego sie oczekuje... na allegro jest 9800pro za 1000zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Nie dolujcie 2tyg temu kupilem z USA 9700PRO za 800zl + Przesylka 60zl = 860 :| I to w dodatku OEM bez niczego - gola karta... jeszcze 3tyg temu jak kupowalem wydawalo mi sie bardzo tanio... co o tym sadzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Nie dolujcie 2tyg temu kupilem z USA 9700PRO za 800zl + Przesylka 60zl = 860 :| I to w dodatku OEM bez niczego - gola karta... jeszcze 3tyg temu jak kupowalem wydawalo mi sie bardzo tanio... co o tym sadzicie? Moim zdaniem nie masz czego zalowac , sam sie zastanawiam nad ta grafa . Nowego radka 9800Pro najtaniej co kupisz w sklepie to 1100zl na Allegro monza taniej ale nie kazdy tam lubi robic zakupy ;) Co do roznicy w wydajnosci miedzy 9700Pro a 9800Pro to nie jest ona na tyle powalajaca zebys mial czego zalowac a zawsze masz te 250zl w kieszeni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Nie dolujcie 2tyg temu kupilem z USA 9700PRO za 800zl + Przesylka 60zl = 860 :| I to w dodatku OEM bez niczego - gola karta... jeszcze 3tyg temu jak kupowalem wydawalo mi sie bardzo tanio... co o tym sadzicie? Moim zdaniem nie masz czego zalowac , sam sie zastanawiam nad ta grafa . Nowego radka 9800Pro najtaniej co kupisz w sklepie to 1100zl na Allegro monza taniej ale nie kazdy tam lubi robic zakupy ;) Co do roznicy w wydajnosci miedzy 9700Pro a 9800Pro to nie jest ona na tyle powalajaca zebys mial czego zalowac a zawsze masz te 250zl w kieszeni ;) Ze zwykłym 9700 jest tak samo ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testus Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 A tak na powaznie to Proline na Ul.Korfantego ma za 899zl modowalne radki 9800SE . A na gieldzie to chyba tylko Devcom ma 9800Pro saphira za 1200zl . Tak wiec ogolnie na gieldzie jest lipaWłasnie o taką odpowiedź mi chodziło. Bo coś ostatnio w okolicy nic kupić nie idzie. W Komputroniku są już Saphhirki po 1170. Myślałem, że na giełdzie dostane taniej. No nic, trzeba będzie szukac dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rendar Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Na giełdzie można taniej, osobiście widziałem w niedzielę na WGK Saphirka za 1050PLN, a pewnie dałoby się utargować coś jeszcze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Na giełdzie można taniej, osobiście widziałem w niedzielę na WGK Saphirka za 1050PLN, a pewnie dałoby się utargować coś jeszcze :D Nie wiem czy zauwazyles ale Topic jest o katowickiej gieldzie , wiec nie rozumie o co ci chodzi 8O Logiczne chyba , ze w Warszawie takie sa jak wszyscy o tym mowia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testus Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Własnie szukam takiej oferty w Katowicach Za 1050 z gwarancja wzialbym od reki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Z tego co czytam to sie nie opłaca kupowac w hurtowni!! Własnie mam zamówionego HISa 9800Pro z Pronox-u z Katowic za 1150 a tu piszecie że na giełdzie po 1050 i jeszcze mozna targować??? Dziekuje za takie ceny hurtowe..ale co zrobić?? nie chce mi się jeżdzić po giełdach, tym bardziej że jeden radzio 9800pro mi juz zdechł po tygodniu dostał zwidów i zaczął pokazywać na pulpicie podwójne ikony a w 3d to już sypał artki na całego..dla informacji to był GeXcube.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 a czy moze ktos wie gdzie w okolicach katowic (glownie k-ce, sosnowiec,bedzin, dg) mozna zakupic radka9800pro sapphira na raty? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 a czy moze ktos wie gdzie w okolicach katowic (glownie k-ce, sosnowiec,bedzin, dg) mozna zakupic radka9800pro sapphira na raty? :o O ile sie nie myle to w Devcom , sa na gieldzie w weekend a w tyg na sklepie (jak sobie przypomne to podam ci ulice) I chyba maja mozliwosc kupna na raty . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Devcom jest koło "pętli słonecznej" znaczy za Spodkiem koło COIGU do góry kumpel pracował tam w serwisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 eXtra wiem gdzie to jest bo juz kilka razy tam bylem :) ATI 9800PRO 128MB DDR TV&DVI SAPPHIRE RETAIL 1 285.00 :) na raty YESS!! teraz to zaczynam myslec nad sprzedaniem mojego 9500pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...