Skocz do zawartości
Testus

sapphire 9800 pro po ile na gieldzie w Katowicach

Rekomendowane odpowiedzi

Od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu 9800pro.

Czytałem, że na WGK są po 900pln

A jak z giełdą w Katowicach ? Widział ktoś po ile

są takie radki ? A moze jakiś sklep w realu taniej to sprzedaję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hahaha - nie ma jak dobra plota :D

w rzeczywistości:

- mediamarkt - 9800 nonpro - 1429

- real czeladź - nie prowadzimy

- tesco tychy - nie prowadzimy

- geant - brak kontaktu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hahaha - nie ma jak dobra plota :D

w rzeczywistości:

- mediamarkt - 9800 nonpro - 1429

- real czeladź - nie prowadzimy  

- tesco tychy - nie prowadzimy

- geant - brak kontaktu :)

To zle szukales . W realu zaraz obok stoiska miesnego na nabiale , lezy w lodowce 9800Pro od saphira :lol: :lol: Za 899zl + 4bulki gratis ;)

A tak na powaznie to Proline na Ul.Korfantego ma za 899zl modowalne radki 9800SE . A na gieldzie to chyba tylko Devcom ma 9800Pro saphira za 1200zl . Tak wiec ogolnie na gieldzie jest lipa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dolujcie 2tyg temu kupilem z USA 9700PRO za 800zl + Przesylka 60zl = 860 :| I to w dodatku OEM bez niczego - gola karta... jeszcze 3tyg temu jak kupowalem wydawalo mi sie bardzo tanio... co o tym sadzicie?

Moim zdaniem nie masz czego zalowac , sam sie zastanawiam nad ta grafa . Nowego radka 9800Pro najtaniej co kupisz w sklepie to 1100zl na Allegro monza taniej ale nie kazdy tam lubi robic zakupy ;) Co do roznicy w wydajnosci miedzy 9700Pro a 9800Pro to nie jest ona na tyle powalajaca zebys mial czego zalowac a zawsze masz te 250zl w kieszeni ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dolujcie 2tyg temu kupilem z USA 9700PRO za 800zl + Przesylka 60zl = 860 :| I to w dodatku OEM bez niczego - gola karta... jeszcze 3tyg temu jak kupowalem wydawalo mi sie bardzo tanio... co o tym sadzicie?

Moim zdaniem nie masz czego zalowac , sam sie zastanawiam nad ta grafa . Nowego radka 9800Pro najtaniej co kupisz w sklepie to 1100zl na Allegro monza taniej ale nie kazdy tam lubi robic zakupy ;) Co do roznicy w wydajnosci miedzy 9700Pro a 9800Pro to nie jest ona na tyle powalajaca zebys mial czego zalowac a zawsze masz te 250zl w kieszeni ;)

Ze zwykłym 9700 jest tak samo ?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak na powaznie to Proline na Ul.Korfantego ma za 899zl modowalne radki 9800SE . A na gieldzie to chyba tylko Devcom ma 9800Pro saphira za 1200zl . Tak wiec ogolnie na gieldzie jest lipa

Własnie o taką odpowiedź mi chodziło.

Bo coś ostatnio w okolicy nic kupić nie idzie.

W Komputroniku są już Saphhirki po 1170. Myślałem, że na giełdzie dostane taniej. No nic, trzeba będzie szukac dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na giełdzie można taniej, osobiście widziałem w niedzielę na WGK Saphirka za 1050PLN, a pewnie dałoby się utargować coś jeszcze :D

Nie wiem czy zauwazyles ale Topic jest o katowickiej gieldzie , wiec nie rozumie o co ci chodzi 8O Logiczne chyba , ze w Warszawie takie sa jak wszyscy o tym mowia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co czytam to sie nie opłaca kupowac w hurtowni!! Własnie mam zamówionego HISa 9800Pro z Pronox-u z Katowic za 1150 a tu piszecie że na giełdzie po 1050 i jeszcze mozna targować??? Dziekuje za takie ceny hurtowe..ale co zrobić?? nie chce mi się jeżdzić po giełdach, tym bardziej że jeden radzio 9800pro mi juz zdechł po tygodniu dostał zwidów i zaczął pokazywać na pulpicie podwójne ikony a w 3d to już sypał artki na całego..dla informacji to był GeXcube..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy moze ktos wie gdzie w okolicach katowic (glownie k-ce, sosnowiec,bedzin, dg) mozna zakupic radka9800pro sapphira na raty? :o

O ile sie nie myle to w Devcom , sa na gieldzie w weekend a w tyg na sklepie (jak sobie przypomne to podam ci ulice) I chyba maja mozliwosc kupna na raty .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi