szwistak Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Witam Nie wiedziałem gdzies sie spytac to postanowilem tu. Wiec czy mi sie oplaca wysylac mojego Bartona z ukruszoną podstawka (takie to zielone) do firmy Proline A i czy warto brać Bartona - M ?? Pozdrawiam i thx za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anubis Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Ty go ukruszyłeś ??? Jeżeli nie to po wymianie bedzie łatwiej go sprzedać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Nom ukruszylem go troszke :D Rekami mojego tay <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> na sile wciska weże w szybkozlaczki wtyke ale muwilem mu zeby zdjac z procesora to nic. A teraz jak trzeba buli to sie swiety zrobil ehh :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anubis Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Wiec sprawa z ukruszeniem wyglada tak - uszkodzenia mechniczne nie podlegaja gwarancji, zreszta nikt by ci nie sprzedal ukruszonego procka, wiec jezeli dziala to niech hula dalej. Nikt raczej ci go nie wymieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...