Skocz do zawartości
azaz pl

Prosze o szybka pomoc z FTP

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie bardzo prosze o czybka pomoc

juz od jakiegos czasu nie moge sie dostac na zaden server FTP

dotad nie bylo mi to potrzebne jednak teraz zrobie wszystko zeby jak naszybciej wbic sie na pewien serwerek i sciagnac z niego 1.6gb plikow bo zaraz ich moze tam nie byc

wiec

prosze powiedzcie mi co moge zrobic zeby wykluczyc wszystkie przyczyny nie dzialajacego ftpa ktore moga byc z mojej winy

odrazu poszedl bym do admina ale wciaz go nie ma

jest to podzielona neo+ na 5 kompow

jesli nikt nie ma zadnych pomyslow to czy znacie jakas kawiarenke internetowa z naprawde szybkim laczem i mozliwoscia wypalenia sciagnietych plikow ??

jezeli mozecie to podajcie mi mniejwiecej szybkosc polaczenia i adres takiej kawiarenki w warszawie gdzie sciagniecie i wypalenie tych 1,6 gb nie zajmie calego dnia :lol: o ile to mozliwe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie tylko 21 musi byc odblokowany (na wyjsciu)

jesli laczy sie passive mode to wybierany jest losowo port po ktorym beda lecialy dane..

wiec jesli np. admin chcial ograniczyc np p2p poprzez blokade portow powyzej (nie pamietam, ale chyba) 1500, to passive mode nie bedzie dzialal, a ten jest najczesciej uzywany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi