adamotoja Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 witam wszystkich, mam problem, kupiłem motke v300 i zwątpiłem ile kosztuje zdjęcie simlocka 8O może ktoś z was ma jakiś program generujący kody odblokowujące? pomóżcie proszę :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Niestety nie ma generatora kodow do odblokowania simlocka, tylko da sie metoda flashowania urzadzeniem Motorola V-xxx Gold Clip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Nie ma lekko. Zdjęcie simlocka w tym telefonie to koszt 50-100 PLN :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamotoja Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 znalazłem taki sposób: http://forums.kisland.com/read.php?f=8&i=7995&t=7995 co wy na to? ma ktoś odwagę spróbować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Heh, no ja nie spróbuję bo ja simlocka mam ściągniętego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamotoja Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 a ja mam simlocka ale nie mam odwagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ciekawe, moze ktos przetestuje 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...