GreeN_DG Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Hej.. Mam problem . Mam neo+ . Dziele ją z sąsiadem routerem st510. Chce aby mój komp robił jako serwer. Mam programik BulletProof FTP. Jak go skonfigurować... Z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Czy Twój router obsługuje forwardowanie portów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Tak mój router ma przekierowywanie portów. Toche kapa bo od niedawna mam neta i dopiero w ten temat głębiej wchodze. Mam przekierowne porty pod Emule więc to jest. Potrzebuje wszystkich informacji jakie mi maga pomóc rozszerzyć swoja wiedze. Heh . Z góry DZIĘKUJE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Postaw u siebie serwer i przekieruj któryś z portów na routerze na port 21 na Twoim kompie. Do tego musisz się posłużyć instrukcją lub www.google.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Dzięki.. jakos może dam radę :) Heh . Miłego dzionka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Kiedyś pisałem instrukcje obsługi GuildFTP wiec może tam znajdziesz coś podobnego bo drugiej mi się już nie chce pisać a wątpie aby te dwa programy wiele się od siebie różniły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...