noid Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 chciał bym pomalować napędy w kompie tylko nie wiem jaki spray do tego wybrac, wogole sie na tym nie znam, proszę o pomoc..... fotka http://noid.skb.pl/noid//mod/front-panel/2.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 chciał bym pomalować napędy w kompie tylko nie wiem jaki spray do tego wybrac, wogole sie na tym nie znam, proszę o pomoc..... fotkahttp://noid.skb.pl/noid//mod/front-panel/2.jpg hmmm....polecam SPRAY ...w SPRAYU! :lol: tak na serio to pojedz do obi czy innego marketu i kup jakis spray i pomaluj...niektorzy ci poleca MOTIPA i inne za 30zeta za puszke,ale imho jesli buda nie bedziesz rzucal i drapal po niej, to taki za 10 zeta ci wystarczy...ja takim malowalem i sobie chwale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 chciałbym się pisze razem... Polecam lakiery MOTIP oraz Montana Niestety z przedmowca sie nie zgodze, ze lakier za 10zl bedzie odpowiedni :( CD-ROM jak wiadomo jest narazony na wciskanie przycisku, popychanie tacki. Gwarantuje Ci, ze tani lakier tego nie wytrzyma i zacznie odlazic. P.S. Przydalby sie takze podklad do plastikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ja tam malowałem sprayem "decko lack" czarny mat za 8.50 i mam już tak troche i nic nie opada, z tego co wiem to VIP swoją budę też takim malował i nie narzeka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 a ja jak malowalem cd-rw i dvd zostawilem ten "potencjometr" ;) i przycisk biale i dobrze wyglada !! aa i malowalem na czarno ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ja tam malowałem sprayem "decko lack" czarny mat za 8.50 i mam już tak troche i nic nie opada, z tego co wiem to VIP swoją budę też takim malował i nie narzekaDo czasu. Moja druga bude tez malowalem DecoLackiem :P Odlazil po pol roku, jak tylko sie malenka ryska zrobila, to wiadome bylo ze za chwile odprysnie wiecej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol-s Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 witam! co do malowania to spray MOTIP jest the bestl (malowalem napedy 10 miechow temu i farba sie pieknie trzyma) masz tu linka do dobrego opisu malowania plastiku http://www.siemenssl45i.gsmhosting.net/boa...opic.php?t=2028 ostatni post ja robie dokladnie tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szary28 Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Ja tam polecam Hammerite'a z połyskiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Mi nie wiem czemu po pomalowaniu przedniego panelu farba sie zwarzyła spróbuje zrobić tak jak pisze karol-s może pomoże. A farbe obojętnie do czego czy do plastiku czy do metalu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Mi nie wiem czemu po pomalowaniu przedniego panelu farba sie zwarzyła spróbuje zrobić tak jak pisze karol-s może pomoże. A farbe obojętnie do czego czy do plastiku czy do metalutrzeba bylo uzyc podkladu do plastikow :D To bys sie nie zepsulo nic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Mi nie wiem czemu po pomalowaniu przedniego panelu farba sie zwarzyła spróbuje zrobić tak jak pisze karol-s może pomoże. A farbe obojętnie do czego czy do plastiku czy do metalu a odtłuściłeś powierzchnię przed malowaniem? przeszlifowałeś papierem ściernym? i nie używaj zadnych "pilniczków" i "gąbek"!!! acha, ten temat był juz wielokrotnie poruszany: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=630...owanie+plastiku http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=216...owanie+plastiku http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=611...stiku&&start=60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol-s Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Mi nie wiem czemu po pomalowaniu przedniego panelu farba sie zwarzyła spróbuje zrobić tak jak pisze karol-s może pomoże. A farbe obojętnie do czego czy do plastiku czy do metalu a moze miales jakis spray za 5zl z praktikera lub tesco bo ja takim zamalowalem caly przod obudowy wracam po 15min a tam 8O "baranek" zamiast gladkiej powierzchni wiecie ile trzeba czasu abu doprowadzic to do stanu pierwotnego masakra! to byl pierwszy i ostatni raz kiedy kupilem spray w hipermarkecie a ten post z linku jest moj pozdrawiam karol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biolog Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Ja generalnie to poleciłbym sprej podkładowy firmy Citadel. Można go dostać wszędzie tam gdzie figurki do Warhammera ;-) tzn. sklepy z RPG, księgarnie, składnice harcerskie itd. Na plastiku i tzw. "white metalu" trzyma jak pierun. pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 ale te do łarhamera tanie nie są a malutko ich jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Ja uzyłem cynk i aluminium w sprayu, niestety ceny troszkę wyższe :( ale za to po zmatowaniu wyglada jak CM Wave master :) Spray radze kupic w SK8 shopie.. tam sie przynajmniej znają na tym co sprzedają - a nie jak w tych praktkerach... "noo.. hmm"...i gosc zaczyna czytac mi opis z opakowania... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...