HigBee Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 padła mi płyta główna, ktorej już nie produjkują wiec w ramach gwarancji musze wybrać coś w tej samej cenie u tego samego dystrybutora gość w sklepie doradził mi ASUSa a7v333 ale ja wole EPOXa 8k3a+ koleś odradza tą MoBo , mówi, że sprzedał takich 15 i z tego wróciło 5 do reklamacji UŻYTKOWNICY EPOXów jak to jest z tą awaryjnością płytki 8k3a+ ????????????????????????????????????????? sprawa pilna !!!!!!!!! bo dziś musze dać odpowiedź co zamawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Stary, bierz tego asusa płyta full wypas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgadzam sie w zupelnosci! Plyta jest zajebista! Mam starsza wersje i itak jest zajebista! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Możesz jeszcze pomyśleć nad MSI-ARU z Raidem, też jest spoko 8) 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 padła mi płyta główna, ktorej już nie produjkują wiec w ramach gwarancji musze wybrać coś w tej samej cenie u tego samego dystrybutora gość w sklepie doradził mi ASUSa a7v333 ale ja wole EPOXa 8k3a+ koleś odradza tą MoBo , mówi, że sprzedał takich 15 i z tego wróciło 5 do reklamacji UŻYTKOWNICY EPOXów jak to jest z tą awaryjnością płytki 8k3a+ ????????????????????????????????????????? sprawa pilna !!!!!!!!! bo dziś musze dać odpowiedź co zamawiam bierz epoxa jak ci sie zwali to wymienisz wtedy na asusa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 ja o swoim egzemplarzu nie moge powiedziec nic zlego !!!!!!!!!! spox MB 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 ja równierz obstaję za epoxem. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 :arrow: co do awaryjnosci Epox'a 8K3A+ sie nie wypowiem, poniewaz takiej plytki nie uzytkowalem. co do wersji 8KHA+ to nie mam zadnych zastrzezen. sercem jestem za Epox'em, ale Asus' tez niczego sobie. powaznie zastanowilbym sie na wyborem. jezeli potwierdzi sie fakt awaryjnosci Epox'a to bierz Asus'a... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Jak nie musisz wiele dopłacać to asus ma więcej "bajerów" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HigBee Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Jak nie musisz wiele dopłacać to asus ma więcej "bajerów" musze zmiescic sie w kwocie wartosci reklamowanej plyty i za to moge miec ww. asusa w podstawowej wersji :( lub epoxa w wesji z RAIDem i wszstkimi innymi dodatkami jakie tam daja 8) wiec chyba jednak epox nowa plyta --> nowa gwarancja, beda 2 lata czasu na testy :twisted: jesli faktycznie trafie na szmelcowny egzemplaz to wtedy wezme asusa . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 noi gratuluje wyboru.jesli bedzie twoj egzemplarz jakis trefny to bedziesz mial okazje pobawic sie tymi dwoma plytami. P.S przynajmniej nie bedzie ci sie nudzilo :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...