kazik2000 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Brzmi groźnie co? ;) Po prostu chciałem wam wszystkim życzyć połamania piór i czego tam jeszcze chcecie :) Ja już kilka lat temu to przechodziłem i wiem jedno: jedyne co trzeba zrobić to opanować stres. Reszta sama przyjdzie. Po trzech, czterech minutach po rozdaniu pytań wszystko opadnie i pozytywna adrenalina dojdzie do głosu! Tak więc uszy do góry i zdawać mi to po kolei :twisted: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krss0r Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Po co zakladales nowy temat ? Sa juz dwa o maturze, mogles tam dopisac =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 nie dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 potwierdzam, jest dokladnie tak jak napisal autor watku, powodzenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 krss0r - ta wiadomość by utonęła w tamtych topicach. A przesłanie jest proste. Ja przeszedłem i wiem co to znaczy. Dlatego wiem że każde słowo otuchy się przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 heh za 24h bedziemy po pisemnym polskim :twisted: ciekawe czy ta matura naprawde jest taka trudna czy tylko wszyscy robia wokol niej tyle halasu :) w czewrcu sie dowiem tego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Nie dziekuje za mile slowa ! mam nadzieje ze za pare lat tez sobie bede mogl walnac takiego posta ze to banal i w ogole :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 ja tez wszystkim maturzysta a w szczegolnosci Liskowi, Marco i Berkutowi polamania pior (dlugopisow) i pamietajcie dzis najlepiej sie wyluzowac, wyjsc na jakis spacer i olac juz nauke bo i tak nic sie nie nauczycie a tylko bedziecie sie stresowac ze moze jeszcze cos trzeba przeczytac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Takze nie dziekuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 I ja rowniez zycze powodzenia wszystkim ;) a matura to - uwierzcie - naprawde banal :) (zdawalem w zeszlym roku), teraz szczerze mowiac tesknie za LO :( tak luzacko bylo, nic sie nie robilo i i tak dobrze bylo ;) a tu na studiach to szkoda gadac (heh tak to jest jak sie jest gupim i sie wybiera porabany kierunek ) jeszcze raz zycze powodzenia ! i smacznego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 NIe dziekuje :D Amen ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 NIe dziękuję. Chyba właściwe najgorzej będzie na wstępnych na studia, ale to za miesiąc.....:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 (heh tak to jest jak sie jest gupim i sie wybiera porabany kierunek ) jeszcze raz zycze powodzenia ! i smacznego ;) Czyli jaki kierunek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 nie dziekuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...