Dzolo Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 witam. mam taki problem. ostatnio spalił mi sie zasilacz (300W). Załatwilem drugi ale 200W. dgy odpalam kompa to glosniczek wydaje jeden dlugi sygnal i dwa krotkie. z tego co wiem to pikniecia te mowia ze cos z grafa nie tak. przelazylem wiec grafe do drugiego kompa i tam dziala czyli grafa jest ok. dlaczego wiec nie chodzi na tym kompie? za slaby zasilacz? a moze jak sie zjaral zasilacz to moze spalil tez port AGP na plycie? to sa tylko moje przypuszczenia. moze ktos wie co tak sie naprawde stalo i czemu to nie dziala. z gory dzieki za pomoc! aha grafa to GF 2 MX400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemac Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 jak spalil ci sie zasilacz to wszystko jest mozliwe :( ze sie spalilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Mogła paść płyta. Musisz posprawdzać wszystkie elementy na innym sprawnym kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzolo Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 nurtuje mnie tylko pytanie czy moze ten 200W zasilacz jest za slaby? moze ta karta potrzebuje mocniejszego zasilacza? wie ktos moze na 100% jak z tym jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...