Splendid Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Hydor kosztuje 90 a Maxijet 80, co wwybrac ? ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Maxi Jet kosztuje 69 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splendid Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 ciekawe gdzie ;] jak bys mogl to podeslij jakis link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 http://www.akwasklep.pl/cgi-bin/i-shop/i-s...ompyas&cart_id= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 "]http://www.akwasklep.pl/cgi-bin/i-shop/i-shop.cgi?product=pompyas&cart_id= Cena nieaktualna. Doliczcie sobie do tego 22% VATu to będziecie mieli aktualną cenę, czyli... 84,18zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splendid Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Dalej nie otrzymalem odpowiedzi Hydor czy Maxijet ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 leniwy jeste - pokaz jakies spec tego hydora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splendid Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ktory lepszy, to znacyz ktory lepiej sie sprawdzi w chlodzeni wodnym. Informacje od producentan ie sa miarodajne, gdybym byl leniwy to bym poprostu kupil jedna z nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 splendid gdzies ty sie doczytała, że tam jeszcze VAT sie dolicza bo nie moge znaleźć :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splendid Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Nic dziwnego bo to post nie mojeg autorstwa ;], czy ktos wreszcie moze mi udzielic prostej odpowiedzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 splendid gdzies ty sie doczytała, że tam jeszcze VAT sie dolicza bo nie moge znaleźć :? Rozmawiałem z właścicilem sklepu. Zresztą był news na pierwszej stronie ich sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 juz jest nowa wersja sklepu ale poznikalo duzo w ofercie .. slalem do nich mail na temat SICCE IDRA i odpowiedz byla taka ----------------------------------------------- Witam, prosze zerknac na nowa wersje sklepu, ktora zostala wczoraj uruchomina. Wycofalismy sie z pomp Sicce ze wzgledu na niewydolnosc importera, polecam pompy Aquarium systems. Pozdrawiam ***** Tomasz Bilicki, GG: 607727 www.AkwaSklep.pl ------------------------------------------------- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Albo im się cos popieprzyło, albo nie wiem - looknijcie na ceny 8O MJ1000 i MJ1200 są po 100zł, zresztą inne modele też w tej samej cenie. Fuck a juz chciałem zamawiać MJ ale za 100zł jej nie kupie :? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 potwierdzam ze mj1000 kosztuje 100 zeta :( edit : kosztuje ale w necie ja mam za 70 zeta jak ktos chce to walic do mnie to kupie w hurtowni 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...