Terminatorzbylicy Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Witam! Nurtuje mnie jedno pytanie;) Mianowicie czy ktoś może powiedzieć mi jaka jest różnica pomiędzy ga-7n400pro2 a ga-7n400pro2 (rev 2.0)??? Jest w ogóle jakaś, czy to tylko "marketingowe odświeżenie" produktu??? Dziękuję! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareek Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 serwus :D z tego co udalo mi sie zauwazyc to 8) jest roznica miedzy :P - typem obslugiwanych pamieci GA-7N400 Pro2 (Rev 2.0) ma dodatowo mozliwosc obslugi pamieci ddr 200 ktorej GA-7N400 Pro2 nie ma oraz - dodatkowo model GA-7N400 Pro2 posiada DualBios? a ktorej nie zauwazylem u GA-7N400 Pro2 (Rev 2.0) bydz moze sa takze jeszcze jakies nowsze rozwiania w modelu GA-7N400 Pro2 (Rev 2.0) lecz na stonce producenta ich nie zauwazylem to by bylo chyba wszyskto :wink: pzdr jareek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Z tego co ja wyczytalem to nie ma zadnej roznicy . Nawet w compare mobo ze strony gigabyte nic nie wynika . Moze roznica jest w wyposazeniu jakies okragel kable dodatkowe itp... jareek Pomysl nastepnym razem jak cos napiszesz -> jak ga7n400 Pro 2 moze nie obslugiwac pamieci PC3200 jak obie sa na tym samym chipsecie NF2ultra ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareek Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 sewus :D nie pc 3200 tylko ddr 200 8) jak pisze producent a producentowi chodzilo o czestotliosc 200 Mhz bo pc 3200 ma czetotliwosc 400 Mhz co nie 8) zapraszam do porowania samemu dwoch tabelek pierwszej i drugiej tak jest napisane na stonce gigabyte ja tego nie wymyslilem i tez sie zastanawialem bydz moze to sjakis stary standard :wink: nie wiem ale wymienilem roznice ktore zauwazylem porownujac dwie plyty :roll: masz racje to moga byc sjakies "okraglejsze kabelki" nic po za tym pzdr jareek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareek Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 te ddr 200 Mhz to moze pc 1600 8) pzdr jareek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminatorzbylicy Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Dzięki! Jeśli to prawda, że główna różnica to obsługa pc1600, to dziwne zachowanie producenta-być może nie sprzedawały się w tym "sektorze"? Nie da się jednak ukryć, że chyba sporo takich pamięci krąży w przyrodzie;) Ale nic, wszak nie pierwszy to raz kiedy gigabyte przedstawia model wyższy w herarchii nazewnictwa, a o mniejszych mozliwościach (ga-7n400 pro na mcp-t porównując do ga-7n400 pro2 na mcp). Nie mnie oceniać;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...