mlody369 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Siema (jestem tu nowy) mam pytanie co mi daje ten caly ac3 filter i jak go optymalnie skonfigurowac do filmu i do muzyki aha dysponuje glosnikami w systemie 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Mi on nic nie daje. Uzywam dekodera InterVideo AC3. Tez mam 5.1. Jedyne ustawienie to wybrac we wlasciwosciach SPDIF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Daje możliwość odbierania dzwięku zapisanego w formacie Dolby Digital - np. najbardziej popularnym AC-3 5.1 channel. W zasadzie w kwestii ustawień ograniczasz się do wyboru konfiguracji głośników. - Jeśli masz zestaw 5.1 to ustawiasz właśnie taką pozycję. - Jeśli masz możliwość podłączenia zestawu w sposób cyfrowy zaznaczasz opcję SPDIF. - suwaczki Gains służą do regulacji wzmocnienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Odtwarzanie dzwieku DolbyDigital z uzyciem AC3Filter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Siema (jestem tu nowy) mam pytanie co mi daje ten caly ac3 filter i jak go optymalnie skonfigurowac do filmu i do muzyki aha dysponuje glosnikami w systemie 5.1To pytanie jest dziwne. Proste co daje - slyszysz dzwiek w filmach, w ktorych to uzyto AC3 do zakodowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...