Lisek Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Dzisiaj poszedlem sobie po odbiór prawka (przeważnie to trwa do 12 dni od zdania egzaminu) a dzisiaj u mnie jest już 14 dzien... No i wchodze pytam sie , baba cos szuka i szuka i... mowi ze zdjęcie nie zostało zaakceptowane w warszawie. Okazalo sie ze jakas głupia baba musiała mi fotkę porysować jakimś spinaczem :(( Cholery można dostać... Teraz znów trzeba będzie czekać - jezzu.... co za kraj :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 BUAHAAHAHA !!! Dobre :lol: :lol: Heh, mysle ze zaniedlugo dostaniesz i tego tez ci zycze ROFTL ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo84 Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Różnie to bywa, u mnie niektórzy dostali po 3-4 tygodniach bez znania przyczyny takiego stanu rzeczy. PS. Dodam że kolega miał taki przypadek że od ukończenia kursu czekał 2 miechy na egzamin, najpierw ten goś co go na egzamin umawiał zgubił mu jakieś papiery a później wynikły inne problemy(coś ze zdjęciami itp. - dokłądnie nie wiem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 kurcze gdybym urodził sie 22 dni wcześniej to zdawał bym w tym roku :evil: a to trzeba dalej czakać :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 kurcze gdybym urodził sie 22 dni wcześniej to zdawał bym w tym roku :evil: a to trzeba dalej czakać :cry: miej pretensje tylko do Swoich rodziców ;) ja jestem opóźniony zawsze o 1 rok :( tak to jest gdy się rodzi w listopadzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Dzisiaj poszedlem sobie po odbiór prawka (przeważnie to trwa do 12 dni od zdania egzaminu) a dzisiaj u mnie jest już 14 dzien... No i wchodze pytam sie , baba cos szuka i szuka i... mowi ze zdjęcie nie zostało zaakceptowane w warszawie. Okazalo sie ze jakas głupia baba musiała mi fotkę porysować jakimś spinaczem :(( Cholery można dostać... Teraz znów trzeba będzie czekać - jezzu.... co za kraj :(Jeździj bez prawka, gdy wydanie mojego się przedłużało to nie wytrzymałem wziąłem cara i pojechałem :) Szanse na zatrzymanie jak nie łamiesz przepisów są minimalne - przykład : moja mama jeździ 35lat i nigdy jej policja nie zatrzymała !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Nie wiem skad informacje, ze prawko dostaje sie po 12 dniach? W wawie trwa to nawet i miesiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Nie wiem skad informacje, ze prawko dostaje sie po 12 dniach? W wawie trwa to nawet i miesiac. Od egzaminatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 hehehehe dobre od egzaminatora - wsadź mu kijek w oko bo w dupe to przyjemność. jakbym tak ludziom ufał to bym daleko nie zajechał w tej zasranej polsce. tylko mi bana nie daj za to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 :arrow: a ja mam inna historie: moj ojciec wyrabial sobie paszport i pani w urzedzie stwierdzila, ze zdjecie jest zlego formatu (o 2 mm za male) i trzeba zrobic sobie nowe. wiec ojciec przyniosl nowe zdjecie (zrobione u fotografa w tym samym urzedzie) i po jakims okresie czasu poszedl odebrac paszport. co sie okazalo: zdjecie w paszporcie jest takiego samego formatu co poprzednie. i gdzie w tym wszystkim sprawiedliwosc... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 hehe kumpel zdał 25 lipca a będzie miał coś w połowie września, ja godzinke temu miałem jazdy... hehe cierpliwości w krakowie trwa to do 2 miechów ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 ja czekalem cos kolo 3 tygodni w pieknym ... miescie lodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 hehehehe dobre od egzaminatora - wsadź mu kijek w oko bo w dupe to przyjemność. jakbym tak ludziom ufał to bym daleko nie zajechał w tej zasranej polsce. tylko mi bana nie daj za to :)Mój znajomy dostał prawko z miesiąc temu i czekał coś około dwóch tygodni, więc te dane nie są wyssane z palca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 on dostał za 2 tyg. ty możesz za 2 miechy - polska rzeczywistość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Ja czekalem 6 tygodni :) Niektorzy nawet 2 miechy czekaja. Co ciekawe ludzie z poza miasta dostaja nawet w ciagu 2 tygodni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Szanse na zatrzymanie jak nie łamiesz przepisów są minimalne - przykład : moja mama jeździ 35lat i nigdy jej policja nie zatrzymała !! Wszystko zalezy czym jedziesz i jak wygladasz :) wcale nie trzeba lamac przepisow zeby byc zatrzymywanym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomBa Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 jak dostaniesz prawko to możesz zaniedbać prowadzenie serwsiu 8) wydział komunikacji wie co robi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Szanse na zatrzymanie jak nie łamiesz przepisów są minimalne - przykład : moja mama jeździ 35lat i nigdy jej policja nie zatrzymała !! Wszystko zalezy czym jedziesz i jak wygladasz :) wcale nie trzeba lamac przepisow zeby byc zatrzymywanym. Wiadomo co wcześniej pisałem - i zostałem zatrzymany ...... TAk jak piszesz - wyróżniałem się bo jechałem b.drogim autem samemu (a mam 20 lat) i podpadło to policji i mnie zatrzymali. Wylegitymowali, sprawdzili dokumenty i pojechałem dalej. ale jak pisałem wczesniej, mojej mamy jeszcze nigdy nie zatrzymali, a mnie to zazwyczaj z powodu wykroczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 jak dostaniesz prawko to możesz zaniedbać prowadzenie serwsiu 8) wydział komunikacji wie co robi :P Wystarczy tylko szepnąć słówko komuś na Żwirki i Wigury..:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 TAk jak piszesz - wyróżniałem się bo jechałem b.drogim autem samemu (a mam 20 lat) i podpadło to policji i mnie zatrzymali. Wylegitymowali, sprawdzili dokumenty i pojechałem dalej. ale jak pisałem wczesniej, mojej mamy jeszcze nigdy nie zatrzymali, a mnie to zazwyczaj z powodu wykroczenia. Ano normalka :) ciesz sie ze nie mieszkasz w Wawie. Przy okazji pozdrawiam zalogi radiowozow Z137, Z138 i Z139 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Jeździj bez prawka, gdy wydanie mojego się przedłużało to nie wytrzymałem wziąłem cara i pojechałem :) Szanse na zatrzymanie jak nie łamiesz przepisów są minimalne - przykład : moja mama jeździ 35lat i nigdy jej policja nie zatrzymała !! A jak Cię zatrzymają do bylejakiej kontroli to o prawku możesz zapomnieć na bardzo długo nie rób głupstw nie opłaca się. Sam wiem co teraz przechodzisz :wink: jak zdałem egzamin 31 sierpnia to prawko odebrałem dopiero 2 pażdziernika i w tym czasie myślałem że mnie coś trafi :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Xon - W W-wie wcale nie jest tak źle. Ja mieszkam na Ochocie i w promieniu 400m od domu mam dwa komisariaty... W sumie jeździłem 3 lata bez prawka i jakoś bez większych przypałów. Pare razy musiałem oddalać się w szybkim tempie. Ale nic - od początku wakacji jestem LEGALNYM kierowcą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Ano normalka :) ciesz sie ze nie mieszkasz w Wawie. Przy okazji pozdrawiam zalogi radiowozow Z137, Z138 i Z139 :)Akurat dzisiaj wróciłem z Warszawy ( mieszkałem tam przez 2 miesiące) i powiem tyle - kierowcy to wariaci - rozjechaliby mnie pare razy na pasach bo tam wyprzedzali, poza tym 0 kultury jazdy. Wolę mój Rybnik, albo taksówki (w Warszawie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"]Xon - W W-wie wcale nie jest tak źle. Ja mieszkam na Ochocie i w promieniu 400m od domu mam dwa komisariaty... W sumie jeździłem 3 lata bez prawka i jakoś bez większych przypałów. Pare razy musiałem oddalać się w szybkim tempie. Ale nic - od początku wakacji jestem LEGALNYM kierowcą. Jak sie nie rzucasz w oczy i jezdzisz przepisowo to owszem jest luz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"]Xon - W W-wie wcale nie jest tak źle. Ja mieszkam na Ochocie i w promieniu 400m od domu mam dwa komisariaty... W sumie jeździłem 3 lata bez prawka i jakoś bez większych przypałów. Pare razy musiałem oddalać się w szybkim tempie. Ale nic - od początku wakacji jestem LEGALNYM kierowcą. Gratuluje Rafal :) Jakim pizdolotem czeszesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...