Andrewp Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Witam, Mam w kompie k. graficzną TnT2 (troche stara... :?, ale nawet dobra :wink: ). Jaki byłby najlepszy Detonator do tej karty? Dzieki za odpowiedzi! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Weź pare sterowników i testuj przez np 3d marka 2001 Se. Jak miałem Karte Nvidi to urzywałem sterowników 30.30 i było git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Popieram (chociaż wyższe dentki podobno są potymalizowane już pod GF :o ), no i oczywiście jest też świetna, wyśmienita fenomenalna opcja SZUKAJ 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:, jakiś czas temu chyba kielkac robił porównania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Witam, Mam w kompie k. graficzną TnT2 (troche stara... :?, ale nawet dobra :wink: ). Jaki byłby najlepszy Detonator do tej karty? Dzieki za odpowiedzi! Pozdrawiam 6.50 - najszybsze któreś z nowych - czyt. 28.32-30.82 - największa kompatybilność Ja bym polecał 29.42 WHQL ! PS To Ty Andrew ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Ty mi lepiej powiedz jaki masz chipset na plycie bo jesli VIA to mam niespodzianke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 a co to za niespodzianka? zdradz tajemnice :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrewp Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Skąd wiedziałeś, że VIA? Mój chipset to KT133A A co to za niespodzianka? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...