mrooq Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 wlasnie.... bo takie zmiany w neo. a prafde mowiac dsl nie wiele sie rozni od neo. wlazlem na www.internetdsl.pl po cenniku ani sladu - or albo jestem slepy cos przekombinowywuja? tez chce 640 kbps bo mam 512tke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 mozesz sobie chciec nawet 1Mbit...a i TAK NIE DOSTANIESZ :lol: :lol: po prostu tylko neostrada jest objeta przejsciem na wyzsza predkosc i juz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 dokładnie gdzie cennik chcę zrobić sieć na DSL-u a nawet nie wiem ile bedę płacić abonamentu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 dsl od jakiegos czasu chodzi na 640 a przynajmniej uzytkujac go odnosze takie wrazenie ;) a cennik to 249zl - 512kbit 449zl - 1mbit z tego co pamietam. ceny netto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 heh . Napewno nie zwiekszą trnasferu .. Ja nawet slyszałem pogloski że ma zdrożeć .. no cóż . Neo + rosnie w moc :) Narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...