dru8d Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 mi przeważnie peryferia psują system lub hard resety spowodowane skokami napięcia tak pozatym mój w2k trzyma się dobrze, niestety ostatnio los mnie zmusza do częstszych reinstalek... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 zanim poznalem program ghost.exe czyli jakies 4 lata temu to system u mnie wytrzymywal srednio 6 miesiecy ale jestem cholernym pedantem jezeli chodzi o czystosc na dysku to teraz srednia to miesiac, mam 3 ghosty jednoczesnie nsw, antyvirus i firewall, nawet jak zmieniam wersje nero to robie reinstalacje no ale z ghostem zajmuje mi to jakies 2 minuty i mam nowiutki czysciutki os :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 hm.. kiedyś jak używałem win98SE to reinstal średnio co miecha. Nieraz nawet po 1 dniu :]. Teraz jade już na XP 10 miechów i śmiga jak młody. Antywirusa też nieposiadam ani żadnych innych badziewi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ummagame Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Ja mam Pc od wrzesnia 2004 -PIERWSZY KONTAKT- 8O -Do stycznia to ,albo wir albo zamulal sie po 3tyg. ,JV16 i Reg cleaner dopiero dopiero trzyma GO w dyscyplinie-{win XP}.Doszedlem do tego stopnia ,ze win sie uruchamial po przebyciu polowy tego wykresu ladowania-przedtem mialem 3-4,oczywiscie nie calkowicie,tylko ten etap ladowania-potem defrag.rejestru przy starcie i byl pulpit-ZAPOWIADALO SIE ,ZE WYTRZYMA MIESIAC.Ostatnio zainstalowalem nakladke Longhorna na XP -i po restarcie nie chcial sie zaladowac-nie bylo jakiejs biblioteki DLL-naprawa z CD pomogla ,ALE START SIE TERAZ S T R A S Z N I E LEPI.Nie chce mi sie reinstalowac po tak to chodzi OK.Po za tym proboszcz mi mowil ,ze Jak dbasz o system tak i o zone bedziesz dbal.Nie chce zmieniac na inny,bo boje sie ,ze zona to zauwazy i mnie do siebie,{ups}do komputera nie do pusci. :P :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Ja mam Pc od wrzesnia 2004 8O 8O 8O A z jakiego kalendarza korzystasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 pewnie chinskiego :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Ja mam Pc od wrzesnia 2004 8O 8O 8O A z jakiego kalendarza korzystasz? Może do wrzesnia już będziemy umieli podróżować w czasie :wink: :lol: Co do systemu, chodzi od 7 stycznia tego roku (wcześniej Win98), prawie żadnych problemów, narazie przeżył tylko zmianę grafiki ale nie długo czeka go zmiana mobo SIS --> VIA, reinstalki nie przewiduję :twisted: Napisałem prawie żadnych problemów, gdyż jednej poprawki "KB_costam" do Media Playera za ch...iny nie chce mi zainstalować, straszne... :P :lol: Z Windowsem trza dobrze żyć, ząbki mu myć, głaskać po pleckach i takie tam, a wytrzyma DŁUUUUUUUUUGO :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ummagame Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 To blad z przejecia .Naszczescie w CZASIE NIE BEDZIEMY PODROZOWAC -bo CZAS NIE istnieje.To fizyczna miara ,I BARDZO BARDZO WZGLEDNA. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...