Skocz do zawartości
Jankes

NVIDIA Unified Driver 4.24(2k/xp)/4.20(9x/me)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Dzis pojawila sie nowa paczka, do zadojenia jest 20MB, ja wlasnie doje i zobaczymy co z tego bedzie ;)

dla 98/Me jest to 4MB

2k/xp: http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_4.24

9x/me: http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_win9x_4.20

Pozdro.

Miodzio piękniejszy dźwięk jest na tych sterach bas niecharczy i stabilniejsze są te stery....Dzięki jankes <piwo> dla ciebie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogolnie to nie poleca sie instalowac tego sterownika tylko dlatego, ze ma on powazne problemy z komunikowaniem sie ze sterownikiem ASPI, lepiej to wyglada gdy uzywane przez nas programy maja wlasny sterownik ASPI

dla samych grajkow ( ;) ) nie powinien sprawic problemow, poniewaz zauwazlana jest wtedy wieksza wydajnosc

ja uzywam tej paczki i jestem zadowolony - nie instalowalem SW IDE oraz sterow Audio, poniewaz mam karte Realteka (ALC650) i wole stery oryginalne, ktore sa odpowiedniejsze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam...

Nie wiem czy coś robię źle... ale po odinstalowaniu starych sterów i instalce nowych przy wchodzeniu do Windy monitor przechodzi w stan czuwania (czarny ekran, migająca dioda) potem 1 krótki beep z pc speaker'a... Winda załadowana ale monitor wyłączony :!: :?:

W trybie awaryjnym odinstalowałem te driver'y - i dalej to samo... Karta graficzna znika z menadżera urzadzeń, brak sterów we Właściwości/Zaawansowane...

Co robić :?: Dodam, że w kwestii nForce jestem jeszcze zielony, gdyż posiadam EPoX'a dopiero od 2 tygodni...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko fajnie, tylko dlaczego w tej paczce, poza sterownikami do karty sieciowej, nie ma nic nowego?!

Wszystko jest stare, wszystko od dawna już było dostępne!

A te sterowniki dla sieciówki to jakaś totalna porażka, znowu zżera proca bez powodu!

Ehhh... nie popisali się. Jedyne co dali w tej paczce to WHQL, nic pozatym :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi