Johny_85 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Ja powiem tak. Jak bardzo bedziesz krecił procka i czy masz takie mozliwości [płyta gł, seria procka]. Bo jeżeli nie będziesz kręcił zbytnio to ne ma sensu kasy wydawać. Kup lepiej jakiś cichszy cooler na procek i po kłopocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_japko_ Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 @Misiu15go nie to byl moj stary :lol: @Smartek ciezko bedzie znalezc taka nagrzewnice :/ tak mi sie wydaje [osobiscie nie widzialem takowej] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Saknis_ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Co do nagrzewnicy to wydaje mi sie że na upartego znajdziesz taką małą ja np. mam nagrzewnice od malucha bis'a i ona ma wymiary: 13x18x4 szerxdłxwys. i idealnie sie miesci do zatoki 5.25 wiec mysle ze tobie tez by sie tam jakosik zmiescila pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...