Payti Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Hi, szukam gdzie mogę dostać wersje Radeon'a 9800PRO z VIVO od HIS'a bo nigdzie nie mogę trafić :( :cry: Ewentualnie innej firmy ale koniecznie z VIVO! Pomoże ktoś? Dzięki, pozdrówka -=Jollo=- :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 kurcze ja kupilem u niemieckich sasiadow FIC'a 9800pro i sie okazalo ze jest vivo P.S. noc nadzwyczajnego zwykly FIC na pudelku napisane tylko radeon 9800 ze jest pro i vivo trzeba przeczytac na naklejce z tylu karty a pamiatki ma samsunga 2.8. Kumple mi go z niemiec przywiezli wyszedl mnie 1500 zyla (ale wtedy w sklepach u nas po 2000 chodzily) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Powaga? Super, możesz napisać coś więcej o tej karcie ...pliz !!! -=Payti=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...