WinterS Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zapewnie nie zdziwicie się, jeżeli zadam kolejne pytanie 8) Otóż czy ktoś może pamięta, gdzie znajduje się jakis special loot item w siedzibie Keeperów? Bo mam mały problem, wszystko już zrobiłem, uciekam przed posągami już biegnę do wyjścia i nie mogę skończyć etapu bo nie mam loot item :/ A może jest jakiś cheat? Z góry dziękuje, choć tym razem się nie zdziwie jak nikt nie odpowie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Di Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zapewnie nie zdziwicie się, jeżeli zadam kolejne pytanie 8) Otóż czy ktoś może pamięta, gdzie znajduje się jakis special loot item w siedzibie Keeperów? Bo mam mały problem, wszystko już zrobiłem, uciekam przed posągami już biegnę do wyjścia i nie mogę skończyć etapu bo nie mam loot item :/ A może jest jakiś cheat? Z góry dziękuje, choć tym razem się nie zdziwie jak nikt nie odpowie :) Sorry, nie pamietam, tym bardziej, ze sa przeciez 3. Ale mam krotki pliczek tekstowy (angielski) z wypisanymi wszystkimi dobrami w grze i rozroznieniem, co special, a co nie. Moge Ci go przeslac. Mnie pare razy uratowal przed nonsensowna pogonia po "zrobionym" poziomie. Daj znac, jesli go chcesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 zainstalowalem thiefa, wlanczam no i straszne lagi juz w menu...domyslilem sie ze to wina sterow wiec zmienilem na 56.72 tak jak pisze w readme...no i zaczynam grac, odpalam w 1024x768 i shadows na high lagi straszne...800x600 cienie na medium da sie grac ale tez cienko...moja karta najwidoczniej jest za słaba do tej gry..ale dziwne ze doom3 chodzi w 800x600 i medium a tu sa jeszcze lagi...:( a moze to przez stery...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 zainstalowalem thiefa, wlanczam no i straszne lagi juz w menu...domyslilem sie ze to wina sterow wiec zmienilem na 56.72 tak jak pisze w readme...no i zaczynam grac, odpalam w 1024x768 i shadows na high lagi straszne...800x600 cienie na medium da sie grac ale tez cienko...moja karta najwidoczniej jest za słaba do tej gry..ale dziwne ze doom3 chodzi w 800x600 i medium a tu sa jeszcze lagi...:( a moze to przez stery...? Nie, nie przez stary. Gra ma totalnie zwalony silnik podobnie jak Deus EX2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 zainstalowalem thiefa, wlanczam no i straszne lagi juz w menu...domyslilem sie ze to wina sterow wiec zmienilem na 56.72 tak jak pisze w readme...no i zaczynam grac, odpalam w 1024x768 i shadows na high lagi straszne...800x600 cienie na medium da sie grac ale tez cienko...moja karta najwidoczniej jest za słaba do tej gry..ale dziwne ze doom3 chodzi w 800x600 i medium a tu sa jeszcze lagi...:( a moze to przez stery...? Nie, nie przez stary. Gra ma totalnie zwalony silnik podobnie jak Deus EX2. zainstalowalem stery 45.23 WHQL i gra chodzi w 1024x768 i shadows na high wiec jest ok :):) ale kolesie co pisali readme nawet nie przetestowali starszych sterow od 56.72 a na 56.72 gra chodzi jakby chciala a nie mogla :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 U mnie gorzej chodzi niz D3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 U mnie gorzej chodzi niz D3. spróbuj zainstalowac jakies starsze sterowniki...mi pomogło i to bardzo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 U mnie gorzej chodzi niz D3. spróbuj zainstalowac jakies starsze sterowniki...mi pomogło i to bardzo! Jak sie za nia wezme ponownie to moze potasuje sterami. Teraz po DooM 3 w nic mi sie nie chce grac bo kazda inna gra to zwyklacz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 hehe :) jestem w pierwszej misji :lol: na koncu...juz wszystkie zadania wykonałem, zlazlem tam na dół na sam początek misji...co ja mam zrobić z tą zasraną pochodnia w kształcie głowy lwa..?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WinterS Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 zgasić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 no jo to wiedziałem ale nie doczytałem zadania jednego i nie ukradłem bloodline opal...dlatego drzwi sie nie otwrzyly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Di Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 No to jesli z Ciebie taki zlodziej, co to kamieni szlachetnych nie chce krasc, dopoki mu nie napisza, ze trzeba, to ja wymiekam... :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WinterS Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Gdzie jest ta fiolka tej dziewczynki z sierocińca :P Ponoć w Storm Cellar, ale z tego co mi się wydaje to Storm Cellar jest małym pokoikiem, w którym nie ma nawet półki. Po za tym czy w tej misji będą zombiaki, czy cały czas będę sie szwendał swobodnie i umierał ze strachu, gdy głos dziewczynki się znowu odezwie?? EDIT: Dobra nieaktualne, nie mam zamiaru więcej grać w tą grę, po tym jak natrafiłem na tą postać z dziwną aparturą na głowie i po tym jak prawie zszedłem na zawał gdy coś mi przemknęło pod nosem w ciemnościach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 EDIT: Dobra nieaktualne, nie mam zamiaru więcej grać w tą grę, po tym jak natrafiłem na tą postać z dziwną aparturą na głowie i po tym jak prawie zszedłem na zawał gdy coś mi przemknęło pod nosem w ciemnościach... MIĘCZAK! Jak można wymięknąć na Shalebridge Cradle? Przecież przy tej lokacji DooM3 to pokemon :P No - wziąć się w garść, wstać, uzyć flash bomb i dawać do przodu :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 No to jesli z Ciebie taki zlodziej, co to kamieni szlachetnych nie chce krasc, dopoki mu nie napisza, ze trzeba, to ja wymiekam... :-) nie wiedziałem gdzie on jest :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Późno bo późno, ale przeszedłem demo. Jakoś wcześniej nie miałem wiekszej styczności z serią (popykałem trochę w jedynkę), ale trójka zrobiła na mnie ogromne wrażenie! Skradanie się, którego tak bardzo mi brakowało w FarCry (niby skradać się było można, ale z marnymi efektami...) a które tak fajnie wspominam z NOLF i ogólnie złodziejski klimat :D pozwalają zapomnieć o największej porażce jaką jest engine. U mnie (A2000+, 512MB, GF4Ti 128MB) w 800x600 ta gierka działa gorzej niż Doom 3 (1024x768), nie mówiąc o tym, że wygląda jak pół d#py zza krzaka. Ale nie wygląd się tu liczy. Ktoś kto znajduje frajdę w powolnym i mozolnym przemierzaniu mapy, na ciągłym ukrywaniu się i pozostawaniu w cieniu nie zwróci nawet uwagi ani na g#wniane menu, ani na pewne braki w AI. A dźwięk otwieranego zamka - miodzik! Jak tylko dozbroję się finansowo lecę do sklepu. Aha, polecam http://www.eidos.co.uk/gss/thief_ds/ - niezły klimat :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WinterS Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 MIĘCZAK! Jak można wymięknąć na Shalebridge Cradle? Przecież przy tej lokacji DooM3 to pokemon :P No - wziąć się w garść, wstać, uzyć flash bomb i dawać do przodu :!: Ej potraktowałem jednego taką bombka, pokwiczał i padł na glebę. Myślę sobie, zaraz wstanie... Nie wstał! :D Nie żyje? <jupi> Dobra ponawiam pytanie, gdzie jest ta fiolka dziewczynki?? Po za tym czy ktoś może mi od razu powiedzieć gdzie są te informacje o tej babie? Chcę skończyć tą misję jak najszybciej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Bartolomius: zmien stery na starsze, u mnie na 45.23 WHQL chodzi w 1024x768 shadows na maxa...a na 67.77 wogole sie cieła na maxa, na 56.72 troszke lepiej ale lagi tez ostre...na 45.23...jak ręką odjął :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Bartolomius: zmien stery na starsze, u mnie na 45.23 WHQL chodzi w 1024x768 shadows na maxa...a na 67.77 wogole sie cieła na maxa, na 56.72 troszke lepiej ale lagi tez ostre...na 45.23...jak ręką odjął :D 8O Nooooooooo teraz to co innego! Wielkie dzięki grzesiu, idę kraść dalej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Bartolomius: zmien stery na starsze, u mnie na 45.23 WHQL chodzi w 1024x768 shadows na maxa...a na 67.77 wogole sie cieła na maxa, na 56.72 troszke lepiej ale lagi tez ostre...na 45.23...jak ręką odjął :D 8O Nooooooooo teraz to co innego! Wielkie dzięki grzesiu, idę kraść dalej :D :) a najlepsze jest to ze w readme napisali tabelke: 56.72 Gf Fx5900 run fine on 1024x768 shadows high itp itp itp az wreszcie 56.72 geforce 3 Ti200 run fine on 640x480 LOW.. :lol: :lol: :lol: hehehe jakies lole musialy testowac tą gre ze nie przetestowali na innych sterach.. :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 WinterS - nie wiem czy nie wstanie :P, ja ich omijałem i w jajo robiłem, a nie mordowałem. Fiolka jest w piwnicy na półkach - taka mała czerwona buteleczka. Aha - kiedy zrobi się zielono - NIE pozwól aby ktokolwiek cię dotknął. Info o babie będzie dostępne tylko w trybie 'zielonym' w 'nursery tower' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WinterS Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 co znaczy zielono :f? już się boje... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 56.72 geforce 3 Ti200 run fine on 640x480 LOW.. :lol: :lol: :lol: hehehe jakies lole musialy testowac tą gre ze nie przetestowali na innych sterach.. :lol: :lol: Ano, testowali pewnie tylko ostatnie stery to jak mieli napisać... a nie każdemu chce się mieszać żeby normalnie pograć. H-L2, Thief 3 - coś marnie widzę sesje poprawkową :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 56.72 geforce 3 Ti200 run fine on 640x480 LOW.. :lol: :lol: :lol: hehehe jakies lole musialy testowac tą gre ze nie przetestowali na innych sterach.. :lol: :lol: Ano, testowali pewnie tylko ostatnie stery to jak mieli napisać... a nie każdemu chce się mieszać żeby normalnie pograć. H-L2, Thief 3 - coś marnie widzę sesje poprawkową :? no tak, ale betatesterzy testują gre, wiec powinni tez bawić sie sterami...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 no tak, ale betatesterzy testują gre, wiec powinni tez bawić sie sterami...:)Yep, powinni. Ale widać woleli siedzieć cicho w cieniu i nie robić za dużo hałasu przy otwieraniu drzwi wytrychem. Aha, czy szczegółowość cieni daje cokolwiek poza spadkiem FPS? Jakoś chyba wzrok mi się psuje, bo nie widzę różnicy, nie aż tak dużej w każdym razie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nich Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Jestem w Shall cos tam :) wlozylem krew do jakiejs tam aparatury przez ktora dziewczynka mogla byc polaczona z domem... teraz mam znalezc w white hall jej koszule nocna (pizame) i spalic... pozabijalem wszytkie zombi przeszukalem wszytkie 9 pokoi czy ile tam ich jest... Bylem tam gdzie wisi taki jakby manekin do trenowania... Zauwazylem ze takie jakies szczegolne dziwne przedmioty swieca na zielono... Czy w dalszej czesci misji trzeba bedzie zdobyc jakis przedmiot ktory pozwala uzywac tych przedmiotow... albo cos w tym stylu? PS: Witam wszytkich na forum..:) Pisze po raz pierwszy i chcialbym sie przywitac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmet Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Czesc mam problem z ustawieniem klawy w menu controls nie chce mi zmieniać gora doł prawo lewo o co chodzi ? np jump zmienia pomoze ktoś ? -pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 ja mam dziwne odczucia....... mowicie bowiem ze gierka sie tnie..... a mi na sprzecie z podpisu wszystko chodzi slicznie (tzn >30 fps) w rodzialce 1024x768 + anizo x4 + aa x2 (jak zapodam aa x4 to juz sie niezle laguje :D :P) no i wszytkie ustawienia (light cutoff, shadows, detals) tak na 5/6 suwaka :D of koz jezeli punktow oswietlenia jest duuuzooo (tak juz 5-6) to gra klatkuje :D ale przy normalnych sytuacjach jest spox :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florianm Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Cze czy ktos juz sie z potakal z takim problemem : po przejsci misji w Shallbridge juz w trakcie jak zaczyna sie ladowac kolejna misja wywala mnie z gry i tak za karzdym razem , co z tym zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stitch Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Jestem w misji,gdzie mam znależć wajchę otwierającą tymczasowo sekretny pokój.Wajcha ma być w "study",ale nie mogę jej znależć.Nie jestem nawet pewna,czy pokój w którym jej szukam to study. To ta misja z wdową i mężem zostawiającym jej kasę. Ok.Mam przynieść wino ślepej babie na wieży.Skąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> kieliszek wina dla niej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...