Skocz do zawartości
Payti

Wybór nagrywarki DVD - help - opinie ...

Ktora nagrywarke DVD+- wybralbys?  

1. 1. Ktora nagrywarke DVD+- wybralbys?

• LiteON SOHW-812S
      2
    • NEC2500A
      4
    • Inna (podaj jaka)
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Przeciez jest temat na 3 strony o nagrywarkach gdzies nizej!! poszukajcie!!

600 zeta za litka to strasznie drogo!! za 500 zeta mozna juz ja dostac...ja swoja (451S) kupilem miesiac temu za 450 zl , a teraz w Vobisie sa juz po 350zl...I TA BYM CI radzil zamiast 812...imho nie oplaca sie dawac prawie drugie tyle za wieksza predkosc...przy predkosci 4x bedziesz mial plytke po 14minutach...mi to wystarcza...

LiZzArD: wrazenia....hmmmm...no a jakie bys chcial zeby byly??? przeciez kazdy coi powie ze nagrywarkd dvd jest ok...6 filmow na jedna plyte, tysiac mp3, czy tez np. 2 sezony Przyjaciol sie mieszcza...miejsca mniej zajmuja plyty no i latwiej sie szuka...same wlasciwei zalety

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nagrywarki uzywam prawie co dzien, najczesciej nagrywam filmy.

Mam NEC2500A, a jej zaleta jest taka, ze nagrywa tanie plytki,a liteony nie :o. Pozatym Liteony sie psuja, ale za to maja dobry servis :D

Ogolnie bym poczekal na DL.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plextor PX-708A RuLeZ :D.

I cena też jest rulez!

PS BMW i Ferrari rulez, ale ja popieram polski przemysł motoryzacyjny i jeżdżę Daewoo :) i dla mnie moja Nexia jest rulez, tak więc pojęcie rulez jest względne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi