mostom Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Czy u was po zainstalowaniu sterowników (pakietu) 4.24 też nie działa regulacja głośności master? Mogę regulować dźwięki za pomocą suwaków od wav-ów, midi , a główny suwak nic nie daje - a powinien przecież niezależnie od innych suwaków zmieniać głośność. miał ktoś podobny problem i go obszedł? Najciekawiej, że działa mi tak też ze steronikami 3.13. jak zainstaluję oryginalne sterowniki od dźwięku ze strony producenta albo z oryginalnej płytki epoxa to jest wsio o.k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Ja mam problem, bo jak pisze na klawiaturze, to jak nacisne jakis klawisz to mam takie zacięcie :( na 1mili sekunde.. powtarzany jest dźwięk.. tak jakby mała zawieszka dźwięku... nie wiem czym to jest powodowane :( takie małe pierdnięcie, ale jak słucham winampa i pisze to STRASZNIE mnie to drażni :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Ja tak mialem dopoki uzywalem APIC 1.4 Wkurzylem sie pewnego razu i doszlem do wniosku ze 25 przerwań mi jest nie potrzebne, wylaczylem APIC wogole i przeinstalowalem system wszelkie bole przeszly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RustyNail Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Ja tak mialem dopoki uzywalem APIC 1.4 Wkurzylem sie pewnego razu i doszlem do wniosku ze 25 przerwań mi jest nie potrzebne, wylaczylem APIC wogole i przeinstalowalem system wszelkie bole przeszly :) Hmmm a wyłączenie APIC bez reinstalki grozi czymś ? P.S. Przy wyborze składników podczas instalacji sterów nForce trzeba instalować ten driver "GART driver" do czego on służy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...