fuxmen Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 róbcie :D:D daj mi kase na wc to moge nawet wtedy z toba liczyć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 No ja zamierzam zrobić. Narazie kupiłem 6 zacisków metalowych (7,20 zł) :D . A tak to planuję, że będzie mnie to kosztować ponad 200 zł :) - czyli nie dużo jak na WC. A wogóle to koszty mogą być większe (bo różne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 wie ktos co jest z Atlonem :?: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 no w koncu cos sie ruszylo :) a tak wogole to jakis mega pech nas dopadl - Aragorn w szpitalu, Atlon przepadl WTF :?: 8O :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 To ładnie się z nami dzieje. Oby szybko wrócili. Może to robota fuxmena :D :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 liczymy, liczymy panowie starac sie :!: a tak btw chyba nie chwalilismy sie certyfikatem za 2,5 kola :) a tak wogole to przekroczylismy 3K WU :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 hehe gratulacje... :P niedlugo w naszym topiq bedzie podobny :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 http://setiathome.berkeley.edu/stats/country_134.html zeby wejsc do pierwszego 1000 trzeba miec kolo 5K mam nadzieje ze nam sie uda przed koncem seti i bedziemy liczyc na tyle duzo zeby sie utrzymac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 574) Fido, Chaos & co. :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 wspomoze ktos nasz team :?: strasznie slabo nam idzie :? wie ktos co jest z Atlonem ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 jak wam słabo idzie to przyłączcie się do nas :D forest przyjmie wszystkich (tak tak nawet was :lol:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Foresty chodźcie do nas. My w końcu jesteśmy na wyższym miejscu :twisted: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 łatwo powiedzieć "chodźcie" :D 1. jest nas więcej 2. więcej liczymy 3. do części osób już nie mamy kontaktu (hehe tak to jest jak instaluje się to na kompach które wpadną w ręce gdzieś przez przypadek - vide chyba z 5 kompów o łącznej mocy nie przekraczającej 1 Ghz :lol: a wogóle to miała by nas ominąć walka z Olsztynem ? zapraszamy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 stalo sie :D wlasnie jakims codem (nie wiem jakim...) wyslalem jednostke nr 3501 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 To ładnie się z nami dzieje. Oby szybko wrócili. Może to robota fuxmena :D :?:no o co mnie podjeżewasz :D wiecie zamiast nażekać szukajcie gości do liczenia a nie liczcie tylko na nich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...