mily Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Czy ktoś, ktoś mógłby mi skompilowac i zlinkowac moduł do GigaRAIDu (IT8212) :?: Zrodelka mozna pobrac stad: http://www.ite.com.tw/pc/LinuxSrc_it8212_v1.44.zip Z gory wielkie thx :!:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 sgj - prawie wykrakales ;-) mily - nie mozesz sam? Jesli nie umiesz to sie naucz. Jak Ci cos nie wyjdzie to szukaj, czytaj i na koncu pytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 8O 8O 8O To może ja już nie będe więcej niczego pisał w tym dziale. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Zartujesz prawda ? A moze podetrzec ci pupke? A moze nakarmic cycusiem ? "Idz i nie grzesz wiecej :!: " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Ciekawe jak mam to zrobic :?: Zeby to zrobic musze zainstalowac Fedore. A jak mam to zrobic, skoro nie widzi mi HDD :?:. Może ją na dyskietke upchne :?:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 'rm -rf /' powinno pomóc. Potem to już z górki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 'rm -rf /' powinno pomóc. Potem to już z górki. Że co :?:. IT8212, to jest chipset kontrolera IDE pod który podłączone mam dyski twarde (GigaRAID). System go nie widzi, więc nie widzi także podłączonych do niego dysków. Nie zainstaluje Linuksa. Potrzebuje ten moduł. Sam nieskompiluje bez Linuksa. A jak wyżej wspominałem o Linuksie moge na razie pomarzyć. Dlatego pytam, czy ktoś mógłbym dla mnie skompilowac ten moduł :?:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_micha_ Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Hehe i jak zwykle, ktos przychodzi na to forum, o cos pyta, a pare dupkow potrafi tylko wejsc i powiedziec "wyjdz".. brawo! oby tak dalej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Kolega dopiero w drugim swoim poscie wyjasnil, o co mu chodzi, wiec szanowny kolego _micha_ - nie ma sie co denerwowac. Ludzie nie czytaja regulaminu, co wiecej - nie kieruja sie prosta logika. To chyba oczywiste, ze wypadaloby sie postarac opisac doklanie swoj problem a nie pisac po prostu "zrobcie mi to czy tamto". Ni z gruszki ni z pietruszki to bylo, wiec reakcje uwazam za uzasadnione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...