boy Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Witam, czy to będzie dobre połączenie? IC-7 & OCZ PC3500 Performance Dual Ch 2x256MB Z tego co pokrótce wyczytałem OCZ i Abit się "gryzą", prawda to czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 znajdz sobie jakies geile o wysokim PC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Testowałem to rozwiązanie i działa bez problemu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 A jakie FSB osiągnąłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo23 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Witam, czy to będzie dobre połączenie? IC-7 & OCZ PC3500 Performance Dual Ch 2x256MB Z tego co pokrótce wyczytałem OCZ i Abit się "gryzą", prawda to czy nie? To nie wiem gdzie na ten temat czytałeś ja widziałem testy OCZ właśnie na płytach Abita IC7-MAX3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...