KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 ZAINSTALOWALEM DODTAKOWA KOSC 128 I MI W 3DMARKU W ADVETURE-HIGH Z 77,5KALTKI SPADLO NA 71,DLACZEGO TAK? CZY MOZE W BIOSIE W USTAWIENIACH DDR MAM COS POZMIENIAC? DODAM ZE PAMIECI TO 2X128 KINGSOTN-A 266MHZ,CAS 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Moze to blad pomiaru? A jesli nie to mogl bys powiedziec jaki masz system> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 No ja bym spróbował przeinstalować winde bo z pamięciami jest taka dziwna sprawa że niby je Windows wykrywa ale przepustowoś lubi spaść. Przeżyłem to na sobie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 ZAINSTALOWALEM DODTAKOWA KOSC 128 I MI W 3DMARKU W ADVETURE-HIGH Z 77,5KALTKI SPADLO NA 71,DLACZEGO TAK? CZY MOZE W BIOSIE W USTAWIENIACH DDR MAM COS POZMIENIAC? DODAM ZE PAMIECI TO 2X128 KINGSOTN-A 266MHZ,CAS 2 Jeżeli to Win98/Me to wszystko w normie, powyżej 128MB nie radzą sobie z obsługą i zwlaniją, możesz jeszcze sprawdzić przeplot pamięci czy jest 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 A CO TO JEST PRZEPLOT PAMIECI(CHYBA MAM 2)MAM WIN98,JAK TYLKO WLOZYLEM NOWA KOSC TO OD RAZU FORMAT DYSKA... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 A CO TO JEST PRZEPLOT PAMIECI(CHYBA MAM 2)MAM WIN98,JAK TYLKO WLOZYLEM NOWA KOSC TO OD RAZU FORMAT DYSKA... Bank interleave - jak sie tylko da to zawsze dawajcie 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 ZAINSTALOWALEM DODTAKOWA KOSC 128 I MI W 3DMARKU W ADVETURE-HIGH Z 77,5KALTKI SPADLO NA 71,DLACZEGO TAK? CZY MOZE W BIOSIE W USTAWIENIACH DDR MAM COS POZMIENIAC? DODAM ZE PAMIECI TO 2X128 KINGSOTN-A 266MHZ,CAS 2 nie krzycz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...