pok Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Witam.Zaprojektowałem blok wodny i jutro zaczynam prace praktyczne tzn. frezarka, miedź i do roboty :) I mam do was pytanie, mianowicie co sądzicie o takim bloczku, jakie macie uwagi i co przydalo by się zmienić. Dane techniczne :) : Wysokość: 2,4cm długość 7cm szerokość 5cm. W środku mam zamiar zrobić słupki takie jak w każdym radiatoże. Wymiary słupków to : wysokość: 1,7cm dł. i szer.: 3mm x 3mm.Wlot i wylot wody zrobie na krótszych bokach dokładnie na ich środku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Mam nadzieje że to żarty? chcesz aby podstawa bloku miała 7mm 8O Jezus Maria to jest przesada już. Zrób od 1.5 - 3mm góra podstawe i wtedy możemy pogadać. Sama wysokość bloku jest duża - nawet za duża. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Sory mój błąd, pomylił żem się w obliczeniach. Wysokość będzie 2,2cm, czyli podstawa około 2mm, do tego górna podstawa 3mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 daj fotke , albo naszkicuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Wez czlowieku slownik do reki i zmien ten tytul, bo w oczy razi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Źle zaprojektowałeś tytuł tematu... :/ Sam projekt bloku to typowy przeciętniak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquidboy Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Temat debeściak :) Proponuje wszystkie wymiary 2 razy zmiejszyc, może nie dosłownie całego bloku ale rdzenia. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...