Lukasss Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Witam !! mam karte Radeon 9600Pro Ultra Gigabyta!! Jak podlacze moj TV pod ta karte (kabel Euro-chinch z przejsciowka z tego chincha do karty graficznej) to mam na TV czarno biały obraz !! Probowalem zmieniac te Pal-D,A,B wszystko po kolei i nic !!! Kable tez jest dobry bo wczesniej na GeForcie go uzywalem i byl obraz ok !!! PS. Jak uruchamiam Radeonatora to pisze mi ze : Cannot connect to r6probe, overclocking (and startup overclocking) will be disabled. Co jest?? aha i sterowniki mam najnowsze sciagalem z ati.com :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Z tego co wiem to radek ma inne wyprowadzienia pinow ( tj. sa przestawione ) wiec tego chyba wina. Czeba kabelek do radka a nie od gf. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Tak jak kolega wcześniej pisał tzn.możliwe że trzeba przelutować kabelki w euro lub jeśli masz telewizor cyfrowy to trzeba się pobawić ustawieniami wejścia SVHS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...