MeHow Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Sluchajcie... sprawa 1st - otoz... z zqasilacza wychodza kabelki - do plyty glownej taki szeroki i do dyskow, cdkow itd. powiedzcie mi jak wyciagnac ten z plyty glownej? Bo silowalem sie dzisiaj i myslalem, ze uwale kawalek plyty gl. A teraz pytanie 2nd. Jak sciagnac cooler z antka?Bo juz sie ostro przy tym meczylem i dalej nie wiem jak to zrobic. Widze zatrzask, ale nie wiem jak podwazyc, z ktorej strony itd. Prosilbym o jakies instrukcje lub linka do instrukcji z obrazkami. Z gory dzieki MeHow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 hymm ad2. docisnij do dolu i lekko w kierunku przeciwnym dio radiaqtora i powinno wyskoczyc z zabka ad1. powinien w polowie wtyku byc taki skobelek plastikowy ktory zachodzi na zabek od wtyku... poprostu odczep od zabla i wyjmij... to zawsze dosc ciezko wychodzi... postaraj sie plyty nie zlamac :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 ja pieprze człowieku klupnij sie w łeb. cipo jedna nic nie umiesz zrobić to se kup game boya a nie szpanuj tym że masz 2000+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 ja pieprze człowieku klupnij sie w łeb. cipo jedna nic nie umiesz zrobić to se kup game boya a nie szpanuj tym że masz 2000+.Przykre ale prawdziwe muszę się z tym zgodzić :?Juz nic nie zostało z tego forum choćby z kwietnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCCo Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 jak wyciagnac ten z plyty glownej? A wiec po jednej stronie tej wtyczki (od tej szerokiej strony patrzac) jest taki knypsztyl, gorna czest knypsztla dociskasz palcem i delikatnie ciagniesz cala wtyczke - powinna wyjsc bez problemu - przy ponownym podlaczaniu upewniasz sie ze knypsztyl zrobil <klik> i zalapal (takie zabezpieczenei zeby wtyczka sama nie wyskoczyla) Jak sciagnac cooler z antka?Sprawa nie jest trudna ale wymaga uwagi. Jak sie przyjrzysz to na dole socketa (to cos w co jest wsadzony procesor) ma takie 3 dziubki - po kazdej stronie... Zapinka na ktorej trzyma sie cooler przewaznie lapie sie za srodkowe (po kazdej str) albo za wszystkie 3. Ale to akuratn nie jest istotne. Bierzesz jakiegos srubokrenta plaskiego i szukasz w tej sprenzynce zaglebiegnia, pakujesz w to srubokrent. potem pchasz do dolu i troche OD SIEBIE - sprenzynka zejdzie z dziubka, bedzie luzniejsza i juz bez wiekszego problemu bedziesz mogl odchaczyc 2gi koniec sprenzynki. A i uwazaj zeby nie docisnac za mocno sprenzynki i nie przejechac nia po plycie glowej i tak samo uwazaj zeby ci sie srubokrent nie obemsknal... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Sluchajcie... sprawa 1st - otoz... z zqasilacza wychodza kabelki - do plyty glownej taki szeroki i do dyskow, cdkow itd. powiedzcie mi jak wyciagnac ten z plyty glownej? Bo silowalem sie dzisiaj i myslalem, ze uwale kawalek plyty gl. A teraz pytanie 2nd. Jak sciagnac cooler z antka?Bo juz sie ostro przy tym meczylem i dalej nie wiem jak to zrobic. Widze zatrzask, ale nie wiem jak podwazyc, z ktorej strony itd. Prosilbym o jakies instrukcje lub linka do instrukcji z obrazkami. Z gory dzieki MeHow mam nadzieje że żartujesz... :( (przynajmniej z zasilaczem... bo rozumiem ze mozesz sie bać o ukruszenie proca i dlatego pytasz... ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 :arrow: smieszne pytania :D no ale prawdziwe... (z zasilaczem najlepsze :) ) co do odpowiedzi na nie, wstrzymam sie, poniewaz dostales juz dokladne instrukcje od moich poprzednikow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Pytania są poprostu rozbrajające i dobitnie świadcza o tym co się stalo z tym forum jeszcze patrzę procek podkręcony grafa podkręcona a koleś zdjać coolera z proca nie potrafi i co lepsze wyjać zasilania z płyty nie wiem ile pan mehow ma lat ale ja rozkręcałem i grzebałem wszędzie w kompie jak miałem 11 lat. Było jeszcze dawniej commodore i pegasus ale woalałem tam łap nie wkładać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 ja pieprze człowieku klupnij sie w łeb. cipo jedna nic nie umiesz zrobić to se kup game boya a nie szpanuj tym że masz 2000+. Mam pytanie czy gdybyś to napisał to bez tej cipy to zmienił by się sens twojej wypowiedzi?? Bo według mnie nie. Rozumiem że są tu posty nic nowego nie wnoszące które nudzą, ale MeHow o3mał już swoją odpowiedź i mogłeś po prostu nic nie pisać. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...