piotrek149 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Witam. Szukam progsa, który utworzy mi kilka wirtualnych pulpitów, które nie będą od siebie zależne (inne ikonki, tapeta itp.) Coś takiego jak w LINUXIE Dzięki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Juz kiedys ktos szukal takiego programu. Mam nadzieje, ze taki jest, lecz wszystkie, o ktorych pisali uzytkownicy, mialy wspolne ikony, nie mowiac juz o tapecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek149 Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 dzięki za odezwę do narodu :lol: mam już kilka takich oprogsów, ale one zmieniają tylko tapete. a ja chce żeby na każdym były inne ikony nara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Powiem tak. Mozna zrobi w XP pare pulpitow tylko nie pamietam jak ;] Raz mi sie udalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek149 Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 to prosze przypomnij sobie jak to zrobiłeś, chociaż jakim progsem, albo coś takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Wiem że w Tweak Xp,jest coś takiego jak Wirtualne Pulpity. Nie wiem czy to jest to o co chodzi,ale spróbować możesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaf Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Jak masz karte Nvidi to poszukaj w sterownikach nView Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 A i radeony mają coś takiego. Jeśli się nie mylę to zwie się ta opcja Hydravision, ale głowy nie dam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Tak, jest takie oprogramowanie. Nazywa sie dokladnie HYDRAVISION. Nigdy go nie stosowalem, ale to cos w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 wystarczy zainstalowac sterownixy do geforca po tych co xp se instaluje... tzn te oryginalne z cd od karty graficznej.. i w opcjach zaawansowanych nView włączyc menagera pulpitów... mozna tam sobie dowolnie skonfigurowac nawet 32 pulpity.. i przenosic programy czy okna... pomiedzy kazdym z nich ps... raz sobie 1 fotoszopa odpaliłem na 3 pulitach :]] tak ze tolbar był na innym pulpicie niz okno główne... ale to raczej jest fajerwerk niz przydatna rzecz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek149 Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 sterowniki do grafy mają taką opcje, ale mi chodzi oto, aby na każdym pulpicie były inne skróty, a ster od grafy zmienia tapete. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...