Pazurek Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Haj, Pewno bylo poruszane, ale nie widze zeby ktos pytal sie zbiorczo o rozne modele celkow. Jak jest wiec z poszczegolnymi Tualatinami, od 1GHz do 1,4GHz - ktore sie dobrze kreca? Moze inaczej, ktore Tualatiny na 99% pojda na szynie 133, bo w sumie tylko to mnie interesuje. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Najlepiej sie kreca te najwolniejsze, czyli 1,0Ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 1.0 i 1.1 ... moj idzie nawet na FSB150Mhz ... tylko pamiatki nie wytrzymuja... na dziendobry kazdy 1.0A idzie na 133MHz FSB... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Mam tul 1.2 i troche zaluje bo ostatnio mialem okazje testowac celki 1.0A i naprawde fajnie sie kreca (nawet do 1.7) wiec wybor wydaje sie prosty - celek 1.0A (da sie kupic za 260zl a moze i mniej), pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Z moich spostrzeżeń. Cel 1@1.5 Vcore 1.650 Cek 1.2@1.5 Vcore 1.675 Cel 1.4@1.6 Vcore 1.650 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Z moich spostrzeżeń. Cel 1@1.5 Vcore 1.650 Cek 1.2@1.5 Vcore 1.675 Cel 1.4@1.6 Vcore 1.650 Z moich postrzezen (na WC): Cel 1@1.65 Cel 1.2@1.55 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Imerator nie przesadzaj. Koles chce kupic w sklepie zwykly Celeron, nie wyselekcjonowany czy jaki tam. Jezeli mam byc dokuczliwy to widzialem na stronce overcklocers C1.2 @ 2.0 !!! i z wynikiem w 3dmark 13k. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 C1.2 @ 2.0 !!! i z wynikiem w 3dmark 13k.To chyba z Radeonem 9700 MAXX tyle wyciągnął... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 C1.2 @ 2.0 !!! i z wynikiem w 3dmark 13k.To chyba z Radeonem 9700 MAXX tyle wyciągnął...A to juz mnie nie obchodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Kares ja nie przesadzam tylko mowie co widzialem, choc fakt ze moja seria celak 1.2 jest chyba nie najlepsza, ale mimo to polecam 1.0A bo zaplacisz najmniej za mniejwiecej to samo co bys dostal z 1.2 i 1.4, pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Kares ja nie przesadzam tylko mowie co widzialem, choc fakt ze moja seria celak 1.2 jest chyba nie najlepsza, ale mimo to polecam 1.0A bo zaplacisz najmniej za mniejwiecej to samo co bys dostal z 1.2 i 1.4, pozdro Celki 1.2 wystarczy ze kreca sie do 1.5Ghz :) Co do celerona 1.0 to szczescie miec takiego 1.0 @ 1.5 - mysle, ze polowa tych celkow nie pojdzie tak wysoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazurek Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Dzieki za info :) Tak jak pisalem, najbardziej mi zalezy na mozliwosci puszczenia szyny na 133 (tak jak mam teraz przy celku 800), bo nie chce obciazac PCI i dysku (tym bardziej ze to barracuda IV ktora tego nie lubi). A tak w ogole to zaczynam sie lamac czy nie przejsc w ogole na sprzet nastepnej klasy... jednak ciezko mi sie rozstac z taka duza kasa. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Dzieki za info :)prosze :) Tak jak pisalem, najbardziej mi zalezy na mozliwosci puszczenia szyny na 133 (tak jak mam teraz przy celku 800), bo nie chce obciazac PCI i dysku (tym bardziej ze to barracuda IV ktora tego nie lubi).Mam barracude IV (nawet 2) i kolega jeszcze jedna ma i one duzo wytrzymaja... A tak w ogole to zaczynam sie lamac czy nie przejsc w ogole na sprzet nastepnej klasy... jednak ciezko mi sie rozstac z taka duza kasa. :?Ja jak bym teraz mial kase to bym zaczal myslec o AMD... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Dzieki za info :) Tak jak pisalem, najbardziej mi zalezy na mozliwosci puszczenia szyny na 133 (tak jak mam teraz przy celku 800), bo nie chce obciazac PCI i dysku (tym bardziej ze to barracuda IV ktora tego nie lubi). A tak w ogole to zaczynam sie lamac czy nie przejsc w ogole na sprzet nastepnej klasy... jednak ciezko mi sie rozstac z taka duza kasa. :? Masz super plyte wiec wykorzystaj jeszcze. Sprzedaj starego celka doloz i kup 1.0 T. Podkrecasz na 1500 i nie poznajesz kompa. A PCI 37,5Mhz to nawet barracuda wytrzyma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...