xts Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Mialem sobie taki problem i troche mnie to denerwowalo. Przeszukalem forum abita oraz pare innych razem z tym i w sumie zawsze byla gadka: -albo zworka jest na zlych pinach -zly zasilacz -zle ustawione w biose -bla bla bla gadanie o niczym Dziwne ze wczesniej tego nie zauwazylem. Beepajacy AbitEQ pokazywal mi ze moj wiatraczek od proca ma zamaly speed bo byl na czerwono no ale moj wiatrak to arctic cooling ktory automatycznie dostosowywuje obroty co do temperatury(barton 2500@3200 50stopni przy Cpuburnie; ). Wszedlem do monitor setting>Fan settings i odkrylem luzno ze wiatrak chodzil na 1400 a pasek byl ustawiony 1500+. Wiec wystarczylo zmienic na pasku zeby byla mniejsza wartosc(mniejsza od speeda wiatraczka czyli 1400-) i po apply beepanie ladnie zniknelo. Dotyczy sie to tez speeda wiatraczka systemowego. Jesli nadal beepa sprawdz czy niemasz jakis innych czerwonych rzeczy i do korekty ;-( Jesli gdzies to juz pisalo skasujcie ten topic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 to naprawde zajebiste! jak do tego doszedles? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xts Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 kurde no niewiem widocznie jestem fajny i w ogole widzialem ze duzo ludzi sie na to skarzy wiec napisalem to dla ludzi ktorzy niestety do tego nie doszli, a nie dla pajacow takich jak ty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...