bigzzgib Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 mam filmik wma nie rusza go żaden player a w windows media wyskakuje mi operacja sie nie powiodła z powodu błędu certyfikacji co mam zrobić? kodeki wszystkie raczej mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Przede wszystkim plik WMA to plik audio (Windows Media Audio), przynajmniej mi tak sie wydaje. Bycmoze plik jest uszkodzony lub w jakis sposob zabezpieczony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Sory za nieścisłości już do wszystkiego doszedłem pliki bo kilka nie chciało sie otworzyć były asf (wmv) przyczyną było to że że miały rozszerzenia avi, mpg i wtedy w systemie xp,2003 WMP nie rozpoznaje ich jako prawidłowe i wystarczy zmienić rozszerzenie na asf. Znalazłem to na zagranicznym forum. Ah ten microsoft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...