Skocz do zawartości
cola

Smieszny mod :))

Rekomendowane odpowiedzi

Tytuł postu Niezły mod  

odpowiedz  

nie  :lol:

bez przesady :P

niezly =/= dobry(fajny) :)

a faktycznie zly nie jest :P

Ale takiej skały bym nie chciał mieć w pokoju :D
widze ze mamy podobny gust :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

orginalny nie ma co :D nie można zaprzeczyć twórcy pomysłowości :D ciekawe z czego zrobił to ? (tak wiem pewnie jest to napisane na poprzednich stronach) szczególnie że jest podobne do jakiego głaza :D a i zgadzam się - nie chciałbym mieć czegoś takiego pod biurkiem :( zresztą nawet przenieść czegoś takiego nie ma jak :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi bardzo sie ten mod podoba. respekt dla autora.

ciekawy INNY pomysl, b. dobre wykonanie, brakow w funkcjonalnosci tez nie widze.

ciekawe ze uzyl styropianu, teraz musi tam miec niezly przewiew, bo obudowa bedzie cieplo trzymala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

osobiscie to mnie sie on nie specjalnie podoba... ale nie mnie on ma sie podobac ;] ale duzy plus za pomysl :idea:

Trzeba przyznac , ze Mod jest "inny" :D:D Ale jak dla mnie to mi za bardzo przypomina kupe pozostawiona na dworze przez mojego psa :) Ale to kwestia gustow :D

hehe wielkoscia to odpowiada bardziej jakiejs kupie dinozaura ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ,pomysł to człowiek miał niezły no i narzeźbić się trochę musiał :D

W mój gust on nie trafił ale ogólnie wrażenie robi niezłe.

Może mały konkurs : Co lepsze "Asteroid" czy ta "Mucha" = http://www.mashie.org/casemods/y2k01.html

:D

Mucha jest super taką bym sobie w domu postawił i ten sprzęd :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Projektant tych modów chyba bardzo się nudził. Sporo roboty, a wyglądają wręcz koszmarnie. Ja bym to może w ogródku zamiast krasnala postawił, ale i tak trzeba by było uważać ,żeby pies nie ojszczał... IMHO strata materiału i czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi