cola Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 http://www.mashie.org/casemods/asteroid1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 mi sie nie podoba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Tytuł postu Niezły mod odpowiedz nie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Tytuł postu Niezły mod odpowiedz nie :lol: bez przesady :P niezly =/= dobry(fajny) :) a faktycznie zly nie jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Tytuł postu Niezły mod odpowiedz nie :lol: bez przesady :P niezly =/= dobry(fajny) :) a faktycznie zly nie jest :P Ale takiej skały bym nie chciał mieć w pokoju :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Tytuł postu Niezły mod odpowiedz nie :lol: bez przesady :P niezly =/= dobry(fajny) :) a faktycznie zly nie jest :P Ale takiej skały bym nie chciał mieć w pokoju :Dwidze ze mamy podobny gust :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Nie podoba mi sie mało funkcjionalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Trzeba przyznac , ze Mod jest "inny" :D:D Ale jak dla mnie to mi za bardzo przypomina kupe pozostawiona na dworze przez mojego psa :) Ale to kwestia gustow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 orginalny nie ma co :D nie można zaprzeczyć twórcy pomysłowości :D ciekawe z czego zrobił to ? (tak wiem pewnie jest to napisane na poprzednich stronach) szczególnie że jest podobne do jakiego głaza :D a i zgadzam się - nie chciałbym mieć czegoś takiego pod biurkiem :( zresztą nawet przenieść czegoś takiego nie ma jak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Wg. mnie ciekawy ;), i solidniej wykonany niż budy niejednych lolków :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Wg. mnie ciekawy ;), i solidniej wykonany niż budy niejednych lolków :lol: ;)hmm naprawde śmieszny mod :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Tak naprawde to nie jest smieszny mi sie kojarzy z flinstonami w plynie radioaktywnym badz tez z ludzkim kalem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 a mi bardzo sie ten mod podoba. respekt dla autora. ciekawy INNY pomysl, b. dobre wykonanie, brakow w funkcjonalnosci tez nie widze. ciekawe ze uzyl styropianu, teraz musi tam miec niezly przewiew, bo obudowa bedzie cieplo trzymala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 osobiscie to mnie sie on nie specjalnie podoba... ale nie mnie on ma sie podobac ;] ale duzy plus za pomysl :idea: Trzeba przyznac , ze Mod jest "inny" :D:D Ale jak dla mnie to mi za bardzo przypomina kupe pozostawiona na dworze przez mojego psa :) Ale to kwestia gustow :D hehe wielkoscia to odpowiada bardziej jakiejs kupie dinozaura ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cola Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Mnie rowniez przypomina kupe, ale na pierwszy rzut oka myslalem ze to skala ... a to byl styropian :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Tak ,pomysł to człowiek miał niezły no i narzeźbić się trochę musiał :D W mój gust on nie trafił ale ogólnie wrażenie robi niezłe. Może mały konkurs : Co lepsze "Asteroid" czy ta "Mucha" = http://www.mashie.org/casemods/y2k01.html :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Tak ,pomysł to człowiek miał niezły no i narzeźbić się trochę musiał :D W mój gust on nie trafił ale ogólnie wrażenie robi niezłe. Może mały konkurs : Co lepsze "Asteroid" czy ta "Mucha" = http://www.mashie.org/casemods/y2k01.html :D Mucha jest super taką bym sobie w domu postawił i ten sprzęd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 oba projekty mi sie nie podobaja... ale lepsza jest mucha ze wzgledu na ciekawe rozwiazania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 oba projekty mi sie nie podobaja... ale lepsza jest mucha ze wzgledu na ciekawe rozwiazania... Znowu nasz gust jest taki sam mucha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 zdecudowanie mucha, z napędm WC :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 łe, oba beznadziejne :? tzn, wswykonanie git ale tematyka... akurat mucha do kupy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Oczywiście, że Y2k-bug jest lepszy bo Mashie robił go dla siebie, a Asteroida dla siostry. A któż by się dla siostry przesadnie wysilał, hę? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 bzydkie toto strasznie pozatym BYŁO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 No bylo... ale trzeba przyznac, ze wyglada niezle. Z zadnymi qpami mi sie przynajmniej nie kojarzy :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Mi się podoba ten: http://www.mashie.org/casemods/oenone01.htmlalbo ten http://www.mashie.org/casemods/301.html , ale troche mniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Misie są w lesie najbardziej podoba moje du.pełko na komputer. Bo moje :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Mi się podoba ten: http://www.mashie.org/casemods/oenone01.htmlalbo ten http://www.mashie.org/casemods/301.html , ale troche mniejPewno cię te smerfy ujęły za serce :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Projektant tych modów chyba bardzo się nudził. Sporo roboty, a wyglądają wręcz koszmarnie. Ja bym to może w ogródku zamiast krasnala postawił, ale i tak trzeba by było uważać ,żeby pies nie ojszczał... IMHO strata materiału i czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 mi sie podoba ten http://www.mashie.org/casemods/oenone01.html bo jest malutki i taki delikatny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Nothing Special :( ;) Widzialem ladniejsze kamienie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...