RIKER Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Odkleił mi sie 1 z radiatorków dzis jak wyjmowałem zasilanie z plyty to go niechcący utrąciłem. Nie mam czym go przykleić jush, przedtem przyklejałem klejem od zalmana NB32 ale mi sie skończyl :( Co proponujecie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Ja proponuje klejem termoprzewadzacym, ale kumpel ma tez ma na SUPER GLUE :P i sie tez trzyma i wcale nie narzeka. Pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Ja proponuje sylikon, kiedys kleilem radiatorki na radzia. Uzylem to co mialem pod reka, a byl to sylikon, taki ciemno-zolty co po 24h robi sie twardy, trzyma bardzo ladnie i przewodzi cieplo przyzwoicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...