wOOjtek Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Witam Was i zwracam się z prośbą o rozwiązanie mojego problemu a mianowicie: mam karte prolink Gf4 ti4200 tv-out agpx8 niestety bez orginalnego kabelka do tvouta(koder tv philips 7104). Mam 3 kabelki (przejsciowki svideo--->czincza) do tv-outa(od Ati 9100, GF3ti200 i od jakiegos GF4) i na zadnym nie wyswietla mi sie obraz. Na GF3 czarno :? Ati nie pasuje za duzo pinów :D , a po podlaczeniu kabelka od GF4 mam 8 szerokich kolorowych pionowych pasów :lol:. Przy starcie kompa na kablu od GF4 te paski mrugna na sek i dalej jest czarno, pod tvtoolem moge sobie je wymusic i zamiast ogladac movie to widze te durne paski. Próbowalem roznych driverów :roll: i mam do Was zapytanko czy potrzebuje jakiegos magicznego kabla czy moze mam zepsuty tvout :?: :cry: hilfe :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Na jakie wejście podłączasz do telewizora? A po drugie do gforce nie trzeba wcale orginalnego kabla. Kupiłem normalny kabel SVHS-SVHS w sklepie elektronicznym i nie było z obrazem żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 ale jemu chyba chodzi o kabel do podlaczenia najpierw do karty grafisznej a dopiero potem moze chinchem lub Svideo...?? ja mam pixelview GF 4 Ti4200 video in/out 128 MB AGPx8 i dostalem w zestawie cos takiego: sa to po kolei: czarna koncowka do karty zolte: - video in - video out - s-video out podlaczam chinchem do video out i do telewizora i na tv poprawnie widze obraz uzywam: forceware [czy jak one sie teraz nazywaja] 52.16 sterownikow ze strony www.nvidia.com WDM Driver 2.20 ustawiam w opcjach nView klonowanie i jest git... a i jeszcze jedno: ja mam koder TV Philips 7108 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wOOjtek Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Witam! Dzieki za odzew, problem juz rozwiazalem, wszystkiemu winna jest przejsciowka svideo ---> chinch , pozyczylem orginalny taki kabel od Gainwarda GF4 i mam obraz :? ciekawe co on ma w sobie (kabel od gainwarda) czego nie ma moj 2 kabelek od GF4 ... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...