Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 potrzebne mi by były fotki z tego filmu - dokładniej fotki tych zielonych kulek :) Do czego? Nieważne jak zrobie to pokaże :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 no to masz: http://www.icpnet.pl/~rob_e/the_rock.html tylko powiedz po co... ??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Po co ? Moze bedzie produkowal :> www.filmweb.pl film.wp.pl moze tam tez jakies tego ujecia beda. Albo niech ktos screeny zrobi z divx'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Po co ? Moze bedzie produkowal :> www.filmweb.pl film.wp.pl moze tam tez jakies tego ujecia beda. Albo niech ktos screeny zrobi z divx'a no a co ja mu niby dałem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 A nie wiem co dales ;) moze na tych stronach beda jakies inne ujecia. Nie zagladalem pod Twoj link ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 qrde mnie by była potrzebna bardziej jedna ta kulka ale bez żadnych drutów - cała jedna kulka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 qrde mnie by była potrzebna bardziej jedna ta kulka ale bez żadnych drutów - cała jedna kulka. ale ty jesteś wybredny... niech cie cholera, człowiek sie męczy a ty co? :) wejdź tam jeszcze raz... dorzuciłem ci fotke z kulką (co prawda są tam dwie kulki ale innego ujęcia nie ma w filmie... moze poszukaj w wersji reżyserskiej... :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...