zembol Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 pytanie glownie do posiadaczy wyzej wymienionej :), jak wyglada u was sprawa temp tej pompki podczas pracy bo u mnie grzeje sie niemilosiernie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 serio ? buuuuu, ja sam chce ja brać, ale też słyszałem że grzeje mocno ! nie mozesz czyms sprawdzic temperatury ? naprawde jest az taka goraca ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 powaznie jak zostawilem ukald na caly dzien bez wentyla na chlodnicy to woda nagrzala sie do 35 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nive11en Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Nie wiem jak bardzo mi sie woda grzeje. Ale wiem ze jak dotkne mojego Hydor L30 z tylu, to jest straasznie goracy, jeszcze troche to bym sie poparzyl :P Ale temp. w calym ukladzie przy wlaczanym wiatraku na chlodnicy na 7V nigdy nie byl wyzszy od 38C (a 38C to jest bardzo rzadka temperatura, zazwyczaj mam 33-37). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 czyli to normalne ze tak sie grzeje :), juz myslalem ze mu cos jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 ja mojemu L30 dokleilem radiatorki na ktore wieje CM LedFan 80x80@5V i jest looz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 tez mam ta pompke ale nie mam takiego problemu bo wstawilem ta pompke do wiadra 5L :] zanim cokolwiek sie nagrzeje to mijaja lata swietlne :] Pompka sie grzeje ale ma szereg innych zalet np jest cichutka jak sie ja dobrze zamontuje i wydajna :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Wczoraj dostalem swojego Hydorka (thx to viod ;P) i tez sie grzeje. Testowalem go narazie w misce z woda i musze przyznac ze wydajnosc ma naprawde niezla. Ale faktycznie grzeje sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 wszystko fajnie tez bym taka wciągnał ale skad ją dostac to problem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 ja tez myslalem juz ze nic poza MJ1000 nie znajde, ale z pomoca przyszedl mi viod i odkupilem od niego pompeczke w stanie niemalze idealnym za kulturalna kwote ;) Teraz tylko weze i moge montowac WC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 w 4maxie mi odpisali ze maja L20 i L30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 ciekawe tylko po ile ;) stawiam ze za L30 wezma nie mniej jak 170zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 jak znam zycie to walneli gafe nie l30 tylko l40 , a tak pozatym to 170 to juz bedzie normalna cena nie znada wygurowana w colisie bodajze jest juz 175 :-) , a tak pozatym wyslalem maila z zapytaniem czy zeczewiscie maja te l30 ale nie doastalme odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 ja dostałem odpowiedź : będą za dwa tygodnie ! patrz tutaj ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 w colisie tak ale Torwald napisal ze sa l20 i l30 w 4maxie , jak zwykle ciezko od 4max nawet odpowiedz mailowa otrzymac czy to prawda :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 tak, juz kiedys pisalem do nich, bo chcialem zeby dostarczyli mi katody 2 dni pozniej, to mnie olali i przyslali normalnie... na szczęście ktoś odebrał :) olewają sprawę !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Teraz na produkty akwarystyczne dochodzi Vat 22% wiec wszystko idzie qrefsko do gory z cenami ;/ Pompa sie troche grzeje jednak to nie jest problem vide rozwiazanie Vip`a . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Teraz na produkty akwarystyczne dochodzi Vat 22% wiec wszystko idzie qrefsko do gory z cenami ;/ Pompa sie troche grzeje jednak to nie jest problem vide rozwiazanie Vip`a . I za to ze mam od ciebie pompke raz jeszcze WIELKIE DZIEKI ! :banan: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Witam Pompa L20 jest dostępna. Serdecznie pozdrawiam, ______________________________________ Jacek Kowalski 4MAX Official Thermaltake Distributor ul. Zagrody 22 40-729 Katowice NIP: 954-23-93-667 tel. +48 032 202 53 01 fax. +48 032 252 36 93 mobile. +48 607 555 544 http://www.4MAX.pl jak maja L20 to niby i L30 maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ale jednoznacznie ci nie napisali ze maja i l30 rowniez :-) , stawiam ze jej nie maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 w 4max'ie maja L30 i krzycza za nia 170zybli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 w 4max'ie maja L30 i krzycza za nia 170zybliHyh zdzieraja troche :D Pewnie w aquastylu bedzie troche taniej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 viod no nie wiem, jak ostatnio do nich pisalem to napisali mi ze bedzie kosztowala 169 albo 179 nie pamietam dokladnie (maila mam na kompie w wawie). Moze kupicie partie od producenta/dystrybutora ;) taniej wyjdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 hmm to co ja mam teraz zrobic :-) , mam do wyboru zamuwiona juz OCean Runner 1200 OR , z parametrow wyglada zachecajaco ale to troche kot w worku nikt mi o nim nie mogl wiele powiedziec jezeli chodzi o WC :/ , no i znany Hydor Seltz l30 w 4maxie :-) kiedys bym sie nie zastanawial ale kusi mnie troche ocean :-) a zapal na hydora mi juz dawno przeszedl , co proponujecie ?? bo ja juz sam nie wiem :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Heh , kiedy ja kupowalem Hydora to tez byl kot w worku bo nikt go nie mial a teraz :wink: Sprobuj moze ten OR bedzie oki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ale jednoznacznie ci nie napisali ze maja i l30 rowniez :-) , stawiam ze jej nie majawczesniej pisal koelga mail i pytal o L30 tyle ze jego maila nie moglem wkleic bo wywalił :) pozatym 170zl to nie tak źle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 ostatnio L30 w aquastylu byly po 165 pln (i sprzedawali je rowniez na allegro) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Jutro jade po OR zobaczymy jak bedzie kichawa to poleci na allegro :) , ale parametry lux zachecajace 2000l/h , 25 W ,:) zobaczymy jutro po nia jade :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Jutro jade po OR zobaczymy jak bedzie kichawa to poleci na allegro :) , ale parametry lux zachecajace 2000l/h , 25 W ,:) zobaczymy jutro po nia jade :-) A jaka cena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 190 zl nie jest to malo , ale przeznaczyc mialem 200 zl i to robie , pozyjemy zobaczymy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...