Skocz do zawartości
zembol

Hydorl seltz L30 II i jej temp. podzczas pracy

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jak bardzo mi sie woda grzeje. Ale wiem ze jak dotkne mojego Hydor L30 z tylu, to jest straasznie goracy, jeszcze troche to bym sie poparzyl :P

Ale temp. w calym ukladzie przy wlaczanym wiatraku na chlodnicy na 7V nigdy nie byl wyzszy od 38C (a 38C to jest bardzo rzadka temperatura, zazwyczaj mam 33-37).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez mam ta pompke ale nie mam takiego problemu bo wstawilem ta pompke do wiadra 5L :] zanim cokolwiek sie nagrzeje to mijaja lata swietlne :]

Pompka sie grzeje ale ma szereg innych zalet np jest cichutka jak sie ja dobrze zamontuje i wydajna :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak znam zycie to walneli gafe nie l30 tylko l40 , a tak pozatym to 170 to juz bedzie normalna cena nie znada wygurowana w colisie bodajze jest juz 175 :-) , a tak pozatym wyslalem maila z zapytaniem czy zeczewiscie maja te l30 ale nie doastalme odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz na produkty akwarystyczne dochodzi Vat 22% wiec wszystko idzie qrefsko do gory z cenami ;/ Pompa sie troche grzeje jednak to nie jest problem vide rozwiazanie Vip`a .

I za to ze mam od ciebie pompke raz jeszcze WIELKIE DZIEKI ! :banan: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Pompa L20 jest dostępna.

Serdecznie pozdrawiam,

Jacek Kowalski

4MAX

Official Thermaltake Distributor

ul. Zagrody 22

40-729 Katowice

NIP: 954-23-93-667

tel. +48 032 202 53 01

fax. +48 032 252 36 93

mobile. +48 607 555 544

http://www.4MAX.pl

jak maja L20 to niby i L30 maja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm to co ja mam teraz zrobic :-) , mam do wyboru zamuwiona juz OCean Runner 1200 OR , z parametrow wyglada zachecajaco ale to troche kot w worku nikt mi o nim nie mogl wiele powiedziec jezeli chodzi o WC :/ , no i znany Hydor Seltz l30 w 4maxie :-) kiedys bym sie nie zastanawial ale kusi mnie troche ocean :-) a zapal na hydora mi juz dawno przeszedl , co proponujecie ?? bo ja juz sam nie wiem :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jednoznacznie ci nie napisali ze maja i l30 rowniez :-) , stawiam ze  jej nie maja

wczesniej pisal koelga mail i pytal o L30

tyle ze jego maila nie moglem wkleic bo wywalił :)

pozatym 170zl to nie tak źle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi