zuli007 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Mam problem. Nie wiem moze się ktoś spotkał z czymś takim...Chciałem wyłączyć płytke L7VTA i chyba zwarłem nie te piny co trzeba (śrubokręt)... Lekko mówiąc nie wstaje.0Reakcji jak chce ją odpalić- jakby nie miała prądu... Myślicie ze można to naprawić? Szkoda płytki...Jakieś propozycje ? (płyta nie ma gwarancji więc odpada reklamowanie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Sprawdź może jeszcze zasilacz (podmienić) ale podejrzewam że już za niedługo będziesz się cieszył nową płytą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Zasilacz 100% sprawny bo cłąy czas jade na nim (na mojej płycie gł.) No cóż to ECS sie pożegnał z tym światem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1988 Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 złącz zielony z czarnym we wtyczce od psu i zobacz czy ruszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 ruszają ale zobaczymy co to będzie jak go złoże całego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 wentylatory ... ruszają sorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...