Q Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 http://shipoffools.com/church/index.html Jest to wirtualny kościół zapraszam :o Coś w formie graficznego chatu chodzisz po kościele i gadasz z ludźmi. Mam już dość angielskiego więc zapraszam jakiegoś Polaka do kościoła :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Church of Fools i wsio jasne :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Kiedy jest spowiedz ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Mi cos nie dziala, w menusach zamiast tekstu mam kwadraciki - czemu ? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Też mi nie działa pewnie czcionki nie mam albo coś :/ Tak poza tym to AMEN(t) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Chyba kiedys to juz widzialem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...