Skocz do zawartości
5M@I_3[

Co myślicie o takim zestawieniu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Moja obudowa na dzień dzisiejszy prezentuje się tak :

Dołączona grafika

oraz tak :

Dołączona grafika

Jak widać neony koloru niebieskiego, ściany i przód czarnego. Dzisiaj oddaje obudowe do malowania i narazie zdecydowant jestem na żółty metallik [świetny kontrast z resztą]. Dodam jeszcze, że montuję WC, a woda tam będzie UVActive i chyba koloru zielonego... Co wy o tym sądzicie ? może jakieś inne propozycje ? Jak najfajniej zestawić kolory ? chodzi mi głównie o kolor obudowy... tylko nie chce niebieskiego, raczej coś do kontrastu z resztą !

Z góry dzięki za pomysły !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie bardzo ladnie zrobione okno. Elegancko!

Kolor zolty?hm...niebieski metalic,czarny metalic,czarny z zoltymi (malo tego-przyciski(resety ipt))akcentami,czarny ze srebrnym - to moje kolory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie bardzo ladnie zrobione okno. Elegancko!

Kolor zolty?hm...niebieski metalic,czarny metalic,czarny z zoltymi (malo tego-przyciski(resety ipt))akcentami,czarny ze srebrnym - to moje kolory

okno jest seryjne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie, okno miałem seryjne :P wg mnie fajnie będzie wyglądało w środku na żółto ! a na jaki kolor pomalować napędy ? za przyciski też się wezmę... a moze te szare elementy z przodu tez pomalowac ?

a okno to chyba wytne takie na cala szerokosc boku... ;]

PS a na żółto biorę, bo wszyscy maja niebieski albo czarny, a ja chce mieć inaczej !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ludzie, boki zostają na czarno !!! tylko sam stelaż będzie żółty ! to co szare widać w środku ! ja pierdykam, nie walnąłbym całej budy na żółto !!!! :D boki i przod zostaja czarne ! czytać wszystko a potem pisać...

PS to jest obudowa codeshita, a więc mogła byc w media-markcie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz bardzo chętnie, nawet bym ci ją sprzedał po korzystnej cenie, jak ci się to tak podoba ! tyle że ja nienawidze tego radia... :( wybacz... :D

dobra a tak powaznie, to na sobote albo poniedzialek bede mial pomalowane, sprobuje zrobic foty i podrzucić !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS te osłonki na kable wyglądają jak członek aliena :lol:

Nie no sory, ale nie mogłem sie powstrzymać.

Co do moda to ja bym maznął fioletem lub pomarańczą UV reactive i jest miodzio.

Ale decyzja nalezy do Ciebie.

Pozdrawiam

Alien hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS te osłonki na kable wyglądają jak członek aliena  :lol:  

Nie no sory, ale nie mogłem sie powstrzymać.

Co do moda to ja bym maznął fioletem lub pomarańczą UV reactive i jest miodzio.

Ale decyzja nalezy do Ciebie.

Pozdrawiam

Alien hehe

ale które, te czarne ? no może... :D nie wpadłem na to !

Dobra, chłopaki, przekonaliście mnie ! będzie czarny metalik ! [aktywny UV]. Fioletu nie lubie, niebieskie juz mam neony, a pomarańczowy walnę, ale w nowej obudowie [przymierzam się do Antec'a PlusView 1000 AMG EU ATX - to będzie dopiero podstawa do ładnego modu...]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi