5M@I_3[ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Moja obudowa na dzień dzisiejszy prezentuje się tak : oraz tak : Jak widać neony koloru niebieskiego, ściany i przód czarnego. Dzisiaj oddaje obudowe do malowania i narazie zdecydowant jestem na żółty metallik [świetny kontrast z resztą]. Dodam jeszcze, że montuję WC, a woda tam będzie UVActive i chyba koloru zielonego... Co wy o tym sądzicie ? może jakieś inne propozycje ? Jak najfajniej zestawić kolory ? chodzi mi głównie o kolor obudowy... tylko nie chce niebieskiego, raczej coś do kontrastu z resztą ! Z góry dzięki za pomysły ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 POMALUJ napedy :-) a pozatym nawet cool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 POMALUJ napedy :-) a pozatym nawet coolnapedy pomaluje, ale to odkładam na później ! powiedzcie szybko, co sądzicie o tym żółtym ? musze lakiernikowi powiedzieć ! bedzie żółty fajny czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 kolor to juz sprawa gustu , bierz taki jaki ci pasuje . mnie osobiscie nie podchodzi zolta buda :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasprzak Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 jak dla mnie bardzo ladnie zrobione okno. Elegancko! Kolor zolty?hm...niebieski metalic,czarny metalic,czarny z zoltymi (malo tego-przyciski(resety ipt))akcentami,czarny ze srebrnym - to moje kolory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 jak dla mnie bardzo ladnie zrobione okno. Elegancko! Kolor zolty?hm...niebieski metalic,czarny metalic,czarny z zoltymi (malo tego-przyciski(resety ipt))akcentami,czarny ze srebrnym - to moje kolory okno jest seryjne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 właśnie, okno miałem seryjne :P wg mnie fajnie będzie wyglądało w środku na żółto ! a na jaki kolor pomalować napędy ? za przyciski też się wezmę... a moze te szare elementy z przodu tez pomalowac ? a okno to chyba wytne takie na cala szerokosc boku... ;] PS a na żółto biorę, bo wszyscy maja niebieski albo czarny, a ja chce mieć inaczej ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 I jeszcze wielki napis z boku "RMF FM"? Litości. Zamiast żółtego jo bych wypacykował na jakiś neutralny, szary, srebrny albo biały, skoro czarny o wymiot cię przyprawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 PS a na żółto biorę, bo wszyscy maja niebieski albo czarny, a ja chce mieć inaczej ! mój qzyn ma żółtą budę... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Widzem tylko jedną fotke :| ciężko mi cokolwiek oceniać :) A! okno i witrak podbne, nawet bardzo podobne do jednego z kompów które widziałem z Media Markcie..... takie spostrzeżenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 o ludzie, boki zostają na czarno !!! tylko sam stelaż będzie żółty ! to co szare widać w środku ! ja pierdykam, nie walnąłbym całej budy na żółto !!!! :D boki i przod zostaja czarne ! czytać wszystko a potem pisać... PS to jest obudowa codeshita, a więc mogła byc w media-markcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Czyli nadal pozostajemy przy reklamie pewnego radia z Krakowa? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 no możemy :D ale ja bede mial swiecacy, a rmf fm ma matowy ! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 A przy starcie będzie taki pizdryk wygrywający "eremef, ef eeeem"? Błagam, wystrugaj i nagraj, jak działa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 wiesz bardzo chętnie, nawet bym ci ją sprzedał po korzystnej cenie, jak ci się to tak podoba ! tyle że ja nienawidze tego radia... :( wybacz... :D dobra a tak powaznie, to na sobote albo poniedzialek bede mial pomalowane, sprobuje zrobic foty i podrzucić ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 PS te osłonki na kable wyglądają jak członek aliena :lol: Nie no sory, ale nie mogłem sie powstrzymać. Co do moda to ja bym maznął fioletem lub pomarańczą UV reactive i jest miodzio. Ale decyzja nalezy do Ciebie. Pozdrawiam Alien hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 PS te osłonki na kable wyglądają jak członek aliena :lol: Nie no sory, ale nie mogłem sie powstrzymać. Co do moda to ja bym maznął fioletem lub pomarańczą UV reactive i jest miodzio. Ale decyzja nalezy do Ciebie. Pozdrawiam Alien hehe ale które, te czarne ? no może... :D nie wpadłem na to ! Dobra, chłopaki, przekonaliście mnie ! będzie czarny metalik ! [aktywny UV]. Fioletu nie lubie, niebieskie juz mam neony, a pomarańczowy walnę, ale w nowej obudowie [przymierzam się do Antec'a PlusView 1000 AMG EU ATX - to będzie dopiero podstawa do ładnego modu...] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...