MK_cafe Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Porzyczyłem przegranego(niestety) WindowsaXP od kumpla. W biosie ustawiam aby najpierw odpalał z CD i... nie może znaleźć sektora rozruchowego i komp się z dysku uruchamia. Próbowałem z dyskietki startowej, odpaliłem z obsługą cd biore e:/setup.exe i... ten program nie może chodzić pod dosem :cry: Jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 po pierwsze: poczytaj regulamin, dowiesz sie co sie tytaj robi z typami którzy pytają o nielegalny soft po drugie: poczytaj regulamin a dowiesz sie ze w podpisie nie wolno umieszczać reklamy (linków, banerów etc) po trzecie: pierwsze ostrzeżenie, bana dostaje sie za dwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 po czwarte II. Użytkownik zobowiązany jest dbać o porządek na forum; w tym celu należy: 1. Unikać zakładania wątków dotyczących tematów wielokrotnie już omówionych i/lub kwestii uznawanych na forum za oczywiste. By tego uniknąć, należy: a) użyć wyszukiwarki forum. Ilość tematów na forum jest ogromna i istnieje duża szansa, że ktoś zadał już pytanie, które chcesz zadać Ty. B) zapoznać się z listą tematów w dziale "FAQ" (frequently asked questions = często zadawane pytania). c) poszukać samodzielnie odpowiedzi za pomocą popularnych wyszukiwarek internetowych (www.google.com, www.altavista.com). d) upewnić się, że rozwiązanie problemu nie znajduje się w zasięgu ręki w postaci instrukcji do danego urządzenia/programu. 2. Unikać powielania istniejących już wątków. Przed założeniem wątku dotyczącego jakiegoś aktualnego zagadnienia sprawdź na kilku ostatnich stronach w danym dziale, czy topik na ten temat nie został już założony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Po piąte: 7. Staraj się pisać poprawną polszczyzną. Przed wysłaniem posta sprawdź, czy nie ma w nim błędów ortograficznych, interpunkcyjnych lub literówek. Jeżeli zobaczysz błędy już po umieszczeniu wiadomości na forum, użyj opcji "zmień", żeby je poprawić. Posty zawierające rażące błędy ortograficzne lub napisane całkowicie niezrozumiale mogą być usuwane z forum przez moderatorów. PorzPrzecinków podkreślić Ci nie mogłem, bo ich po prostu brak. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 po takim powitaniu kolega pewnie juz tu nie zawita ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 To ja dam malą podpowiedź i386winnt.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK_cafe Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 po takim powitaniu kolega pewnie juz tu nie zawita ;] E, tam :wink: nie jestem z tych co się obrazają, poprostu odruchowo nie przeczytałem regulaminu bo spodziewałem się standardowego. No ale poprawię się :D To ja dam malą podpowiedź i386winnt.exe thx, spróbuje Porz Noto będzie troche zabawy z poprawianiem moich postów, dysgrafia i te sprawy(kto nie wierzy nie musi;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Noto będzie troche zabawy z poprawianiem moich postów, dysgrafia i te sprawy(kto nie wierzy nie musi;) MK_cafe, sorry, nie wiedziałem. :oops: Ale i na to jest sposób. Zawsze możesz przepuścić tekst przez Word'a lub coś podobnego. Przecinków, co prawda, Ci to nie poprawi, ale interpunkcja jest trochę mniej ważna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK_cafe Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 To ja dam malą podpowiedź i386winnt.exe Niestety, instalator najpierw kopiuje pliki potrzebne do instalacji a potem się wiesza :( Pamiętam ,że ostatnio z win98 miałem to samo, wtedy kumpel poradził mi odpalenie instalacji win`a z innej instalki która jest na płycie, awaryjnej i poszło. No ale niewiem czy na XP też taka jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...