jonzi Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Czy zauważyliście może, po 2-3 miesiącach korzystania z tego coolera, że staje się głośniejszy? Ja jadę cały czas na najwyższych obrotach i jestem prawie pewny, że na dzień dzisijeszy jest głośniej niż na początku. Czy ktoś zauważył, coś podobnego u siebie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 to raczej nie przez kurz, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 moze subiektywne wrazenie... przyzwyczajenie sie ucha hmmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 ja też takie wrażenie odczułem na moim zalmanie lecz po przesiadce na koleżki kompa po godzince ( x-dream ) znów mojego zalmana nie słyszałem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 to raczej nie przez kurz, prawda? Kurz odpada, co jakiś czas czyszczę sprężonym powietrzem lub odkurzaczem. moze subiektywne wrazenie... przyzwyczajenie sie ucha hmmm... Możliwe, ale nie jestem pewien, dlatego pytam. Może mam teraz czujniejsze i wrażliwsze ucho? :wink: ja też takie wrażenie odczułem na moim zalmanie lecz po przesiadce na koleżki kompa po godzince ( x-dream ) znów mojego zalmana nie słyszałem :wink: Co fakt to fakt, u innych hałas jest :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 wiecie gdzfie mozna kupic 7000A-Al-Cu wersje OEM ? (kidys byla za 109 zl pamietam ale teraz nie moge znależć - mzoe ktos widzial) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 u mnie czegoś takiego nie zauwazylem,,, komp włączony nonstop ;-) zalman lata ~1600rpm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a12 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 wiecie gdzfie mozna kupic 7000A-Al-Cu wersje OEM ? (kidys byla za 109 zl pamietam ale teraz nie moge znależć - mzoe ktos widzial) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8531 tylko, że tam chwilowo go nie mają - ale możesz do nich zadzwonić. W każdym razie jest jeszcze 'chyba' w ofercie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...