szalony_facet Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 otóz instaluje windows xp professional i po zainstalowaniu system chodzi mi maxymalnie 5 minut po czym sie wiesza i nastepnym razem chodzi 3 minuty i sie wiesza kolejnym 4 minuty i tak w kółko nie pochodzi wiecej niz 5 minut wiecie co moze byc?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 konfig ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalony_facet Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 konfig sprzetu to: duron 900mhz riva II tnt 32 mb 320 RAM dysk 4.6 seagate i drugi IBM 2 gb płyta ecs k7s5a o to chodzi????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Ten ram to zwykły czy DDR ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalony_facet Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 sdr ale dual :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 potestuj na samej 256 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 1)podaj komunikat z "iebieskiego ekranu" :-) (jesli nie masz to prawy na moj komputer/wlasciwosci/zaawansowane/ i odznacz "automatycznie uruchom ponownie" - wtedy przy zwieszce wypisze Ci w czym blad jest) 2) nie masz przypadkeim zone alarma zainstalowanego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Prawdopodobnie ze sprzetem jest cos nie tak. Nie nagrzewa ci sie za mocno CPU? Nie masz problemow z zasilaczem? Nie masz uszkodzonej plyty glownej lub pamieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalony_facet Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 pół godziny temu zainstalowałem xp-ka i jakos chodzi no poza tym ze musze usuwac blasta bo 60 sekund to za mało ::D:D:D:D nie testowałem na samej 256 CPU sie nie nagrzewa nic nie jest uszkodzone ani przegrzane wszystkie inne systemymi chodza oprócz XP nie mam zainstalowanego zone alarm a jak mi wyskoczy error to zobacze screen na razie oki a wczesniej ustawiłem standardowo opcje biosu i moze to pomoze na razie czekam :) dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...